Fenerbahçe Haberleri | İsmail Kartal, Göztepe maçı sonrası konuştu

Ali Bozkurt
16.04.2022 - 22:42 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 23:03

Fenerbahçe, kendi sahasında Göztepe'yi 2-0 konuk ettiği maç sonrasında Sarı-Lacivertli teknik adam İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

Fenerbahçe Haberleri | İsmail Kartal, Göztepe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 33. haftasında kendi sahasında Göztepe'yi konuk eden Fenerbahçe, Serdar Aziz ve Arda Güler'in attığı gollerle İzmir ekibini 2-0 mağlup etti. Karşılaşmadan hemen sonra ise Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İşte Kartal'ın açıklamaları...

''Bölüm bölüm iyi, bölüm bölüm vasat oynadık''

Fenerahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Göztepe maçından hemen sonrak karşılaşmayı değerlendirdi. Kartal, ''Derbi maçından sonra biraz takımda rehavetlik olabiliyor. Bundan önceki hayatımızda bunları gördük. Oyuncularımı uyarmıştım. Karşımızdaki takım güçlü bir takım diye sürekli uyarmıştım. Oyuna iyi başladık. Taraftarın desteğiyle golü erken bulduk. İlk yarının sonlarına doğru rakip oyunu ele geçirdi. Onlara pozisyon verdik. Bu gerçeklerle yüzleşmeliyiz. Kazanma alışkanlığımız olduğu için 60-65'e kadar bekledik. Zorunlu değişiklik oyun anlayışımızı yavaşlattı. O arada Göztepe üzerimize geldi. Daha sonra 3 tane hamle yaparak oyun üstünlüğünü ele aldık. Rakibe baskı kurduk. 2 gol attık ama 3-4 de atabilirdik. Kazandığımız için mutluyum. Bölüm bölüm iyi, bölüm bölüm vasat oynadık ama kazandık. Galibiyeti taraftara armağan ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

 

''Çalışmamızın karşılığını aldık''

Fenerbahçe'nin attığı golü çalıştığını söyleyen İsmail Kartal, ''Duran toplarda geldiğimizden bu yana 5-6 gol attık. Bu hafta buna çok çalıştık. Böyle bir gol atmayı çok istiyordum. Onlarla da konuştuk. Serdar Aziz de güzel bir gol attı. Çalışmamızın karşılığını aldık. Serdar ve bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz maç maç düşünüyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. İyi mücadele edip iyi oynayıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler