İsmail Kartal: Bu sene hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirmek ve kalıcı olmak!

20.08.2018 - 03:09 | Son Güncellenme: 20.08.2018 - 00:30

Ankaragücü deplasmanda Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek 3 puan ile tanıştı.

Maçın ardından İsmail Kartal beIN Sports'a özel açıklamalar yaptı. İsmail Kartal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Gerçekten bu galibiyet bizim için çok önemli oldu. Takımımız yeni, aramıza katılan arkadaşlarımız ve eksiklerimiz var. 4 oyuncumuzun lisanslarını yetiştiremedik. Oyuncularım bugün taktik disipline bağlı bir şekilde sahada söylediğim her şeyi yerine getirmeye çalıştılar. İlk devre biraz baskı yedik. Alanyaspor kaptırdığımız toplar sonrası üzerimize geldi ancak hafta içi rakibi çok iyi analiz ettik. Bu galibiyeti bize inanan taraftarımıza, camiamıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güzel bir bayram hediyesi oldu. Eksiklerimiz e var. Bazı oyuncular sahada kopuk kopuk oynuyorlar. Aramıza yeni katılan oyuncuların da zamana ihtiyacı var. Aldığımız 3 puan bizim için çok iyi bir moral oldu. Çok güzel bir zeminde oynadık. Bu sahaya bakan ekibe teşekkür ediyorum. Alanyaspor camiasına da başarılar diliyorum.

Bu sene hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirmek ve kalıcı olmak. Önümüzdeki sene Ankaragücü’nün borçların azaldığı, kendi kendini yönetebilen bir kulüp olmasını ümit ediyoruz. Buna yönelik bir planlama yaptık. Ankaragücü’nün ferahlaması için hep beraber uğraşıyoruz. Elimizde dar bir kadro var. Yedek kulübesinde alternatifimiz yok. Bir takım oluncaya ve 11 yaratıncaya kadar maksimumuzu vermeye çalışıyoruz. BU açıdan bugün alınan 3 puan çok önem taşıyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler