Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Ali Bozkurt
10.01.2024 - 11:05 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 19:24

Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u konuk ediyor. Maçın kanalı, canlı yayını ve ilk 11'i gibi detaylar haberde.

Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde lider Fenerbahçe, puan kaybı yaşamak istemediği Konyaspor'u kendi sahasında konuk edecek. İki takımda karşılaşmaya 3 puan için çıkıyor. İşte zorlu maça dair detaylar...

Fenerbahçe - Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Kadir Sağlam yönetecek. Kritik mücadele 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar, Jayden, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can, King, Szymanski, Dzeko

Konyaspor: Deniz, Ahmet, Adil, Kahraman, Guilherme, Soner, Uğurcan, Prip, Cicaldau, Marlos, Emrehan

Konyaspor'da 5 eksik

Alacakları nedeniyle kulübe ihtar çeken ve Galatasaray mücadelesi öncesi kadro dışı bırakılan kaleci Paul Bernardoni ve forvet Sokol Cikalleshi’nin bu akşam da oynamayacakları kaydedildi. Gökhan Töre ve Muhammet Demir’in sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca Galatasaray ile oynanan karşılşamada sarı kart gören stoper Francisco Calvo da cezalı duruma düşmüştü. Kosta Rikalı savunmacı, bu nedenle Fenerbahçe’ye karşı görev yapamayacak.

Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde 47 puanla ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe, 18 puanla ligin 16. sırasında bulunan Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. 

Konyaspor'da kaç eksik var?

Tedavileri süren Becao ve Zajc'ın yanı sıra milli takım kampındaki Osayi-Samuel ve Djiku forma giyemeyecek. Kart cezaları sona eren Fred, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş ise şans verilmesi halinde oynayabilecek.

VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe - Konyaspor maçının VAR hakemi Bülent Birincioğlu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler