İsmail Kartal'dan Barış Alıcı ve Frey transferi hakkında açıklama

25.07.2019 - 00:19 | Son Güncellenme: 24.07.2019 - 21:26

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Barış Alıcı ve Frey hakkında açıklama geldi.

A Spor'a konuşan İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı:

Nasıl Rizespor'a yakışır oyuncuları getirip daha iyi mücadele edip bu sene başarılı bir sezon geçirebiliriz. Bütün planlamamız bu doğrultuda, bütün hedeflerimiz bu doğrultuda. İnşallah istediğimiz oyuncuları Rizespor'a gelip bizimle beraber başarılı olacak oyuncuları aramıza katıp lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz.Tabii gönül ister ki oyuncular hemen aramıza katılsın hem kendi oyuncu arkadaşların birbirini tanıması, hem bizim oyun felsefemizi anlamaları hem de ligi en hızlı bir şekilde bu sorunları giderip hazır girmeyi umut ediyorum.

Bu sene lig nasıl geçecek diye herkes soruyor. Herkes kendine göre arayış içerisinde. Burada daha hızlı hareket elde edebilen, iskelet kadrosunu elinde tutabilen veya hızlı hareket edip istediği oyuncuları kadrosuna katıp daha fazla çalışma imkanı bulabilen takımların ben diğerlerine göre biraz daha önde ve avantajlı olarak lige başlayacağını düşünüyorum. İnşallah biz de lige önde ve avantajlı başlayan takımlardan oluruz. Bunun içinde yönetimimiz, başkanımız ve hep beraber uğraşıyoruz. İnşallah Rizespor'u hak ettiği yerlere el birliğiyle taşırız.

İlk kampta ortam nasıldı?

Taraftarlarımız merak etmesinler biz hep beraber gece gündüz çalışıyoruz bu sene. Geçen seneyi aratmayacak hatta varlığımızı ve gücümüzü hissettirerek başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Bunun için acele etmiyoruz. Rizespor'u hak eden ve başarılı olmak isteyen layık olacak oyuncuları bulmanın peşindeyiz. Gönül ister ki bu oyuncuları hemen bulalım ama öyle olmuyor. Bu bir süreç. Biraz sabırlı olmak lazım. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yavaş yavaş olsa da ama olacak. Merak etmesinler.

Barış Alıcı ve Frey transferi hakkında

Frey ile girişimimiz yok ama Barış ile var. Muriç transferinde Barış söz verilmişti. Bu oyuncular kiralık verilirse birinci tercih Rizespor olacaktı. Şu an gelişmeler var. Bugün sportif direktörümüz Yılmaz Bal beni aradı ve 'sorunların giderildiğini' söyledi. Yakın bir zaman içerisinde oyuncunun aramıza katılacağını söyleyebilirim. 
 

Senin için hazırladığımız haberler