İsmail Kartal'dan istifa açıklaması!

14.12.2019 - 17:14 | Son Güncellenme: 14.12.2019 - 17:15

Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa'ya 3-0 kaybettikleri maç sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu. İsmail Kartal, taraftarların kendisini istifaya davet etmesini de yorumladı. İsmail Kartal istifa edecek mi? Kasımpaşa maçı sonrası neler söyledi? İşte haber...

3-0 biten Kasımpaşa maçı yorumu

Rizespor'u çalıştıran İsmail Kartal: "Her şey çok net ortada. 0-0 iken maça iyi başlayan biziz. Bir kere geldiler, gol oldu. 2. gol de şans... İkinci yarıda bir hamle yaptık. Penaltı ve kaçırdığımız goller var. Belki de bu sezon ilk defa bu kadar net pozisyonlara girdik. Eğer bir tanesi gol olsaydı maçı çevirebilirdik. Daha sonra 10 kişi kaldıktan sonra çaresiz kalıyorsunuz. %100, 7-8 tane pozisyona girdik. Bu hafta kendi sahamızda mağlup olduk. Çok üzgünüz.

İsmail Kartal istifa edecek mi?

Planlarımızda değişiklikler olabilir ama ortada bir realite var. İkinci yarıda çok pozisyon üreten bir takım var. O zaman olması için biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor. Daha üretken olmamız gerekiyor. Taraftar haklıdır. Oyunda geri düştüğünüzde her takımda olan şeyler. Onlar takım kazansın ister. Geride olduğumuz için tepki koyacaklar. Burada da teknik sorumlu benim. Bu tepki normal. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler