İsmail Kartal'dan penaltı ve sakatlık açıklaması!

02.11.2019 - 01:58 | Son Güncellenme: 02.11.2019 - 01:58

Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında karşılaştığı maçta Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Kartal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Sonuç olarak her şey planladığımız gibi gidiyordu. Şanssız bir şekilde kendi kalemize gol attık. Sonra tartışmalı bir penaltı oldu. Biz rakibin üzerine giderek gol atmayı planladık ve sonuç almak istedik. Yüzde yüz olabilecek pozisyonlar yaratmaya çalıştık. İyi mücadele ettik. Rakibin pozisyonu olmadan 2 gol yedik. Tartışmaya açık bir penaltıydı. Keşke böyle şanssız goller yemeden mücadele ederek puan ya da puanlar alabilseydik. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Erken gelen gollerden sonra geriye düştük. İkinci yarıda bir hücumcu aldık gol atar mıyız diye planladık. 3 de yiyebilirdik ama gol de atabilirdik. Olmadı. Umar da 'İyiyim' dedi ve sonuna kadar oynattık. Gökhan'ın arka adalesinde ağrı varmış. 'Sorun olabileceğini hissettim' dedi. Değişiklik yaptık. Tarık da Gökhan'ı aratmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Galatasaray'a da başarılar diliyorum.

Basın toplantısında neler söyledi?

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kartal, maçın dengeli başladığını belirterek, "Şansız bir golle geriye düştük. Hemen akabinde penaltıdan ikinci golü yedik. Bize göre değil gibi. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Oyun olarak baktığımızda rakibe çok fazla pozisyon vermeden maçı bitirdik." diye konuştu.

İkinci yarıda birkaç pozisyon bulduklarını aktaran Kartal, "Ancak bu pozisyonları değerlendiremedik. Sonuç olarak bugün kaybettik. Üzgünüz, önümüze bakıyoruz. Bu maç geride kaldı. Oyuncularımız erken yediğimiz şansız gollerden dolayı demoralize oldu. Biz moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu maç geride kaldı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler