Fenerbahçe-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ali Bozkurt
04.12.2023 - 10:04 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 19:06

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u ağırlıyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda olacağı merak edilirken ilk 11'ler de belli oldu.

Fenerbahçe-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 mağlup olan Fenerbahçe, Süper Lig'de de kayıplara dur demek için kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Kanarya'nın mutlak kazanmak için sahaya çıkacağı zorlu karşılaşmanın kanalı, ilk 11'leri gibi detaylar haberde.

Fenerbahçe-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin Sivasspor'u ağırlayacağı maç, bu akşam Ülker Stadı'nda oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Müsabaka beIN SPORTS'dan naklen yayınlanacak.

Bahattin Şimşek düdük çalacak

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Mehmet Kısal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

Miguel Crespo sınırda

Fenerbahçe’nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Crespo, Sivasspor karşısında sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek.

İşte ilk 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Camara, Caner, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Burak Kapacak, Saiz, N'Jie, Rey Manaj.

Fred, Djiku ve Ferdi dönüyor

Fenerbahçe, EMS Yapı Sivasspor maçıyla Fred Rodrigues ve Alexander Djiku'ya kavuşacak.

Uzun süreli sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Fred ve Djiku'nun yokluğunda, üst üste puanlar kaybeden sarı-lacivertlilere her 2 oyuncudan da iyi haber geldi.

VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe - Sivasspor maçının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Emre Malok oldu. Malok’a, AVAR’da Alper Çetin ve Erdem Bayık eşlik edecek.

Senin için hazırladığımız haberler