Son Dakika | Kasımpaşa, Gaziantep FK'dan Papy Djilobodji'yi Kiraladı

Eren Tuncay
18.02.2023 - 14:13 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 14:16

Son dakika transfer haberleri. Kasımpaşa'dan savunma hattına takviye geldi. İstanbul temsilcisi Gaziantep'ten Papy Djilobodji'yi kiraladı. İşte detaylar.

Son Dakika | Kasımpaşa, Gaziantep FK'dan Papy Djilobodji'yi Kiraladı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig takımı Kasımpaşa stoper pozisyonuna transfer yaptı. Deprem felaketinin ardından destek transferi kapsamında, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'dan oyuncular diğer takımlara gidiyor.

Kasımpaşa sezon sonuna kadar kiraladı

Kasımpaşa, deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK'dan Papy Djilobodji'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Papy Djilobodji'nin performansı

Kariyerinde ASC Saloum, US Sénart-Moissy, FC Nantes, Chelsea, Werder Bremen, Sunderland, Dijon, Guingamp ve Gaziantep FK takımları yer alan 34 yaşındaki savunmacı sezonun ilk yarısında Gaziantep temsilcisinde 21 maçta 1 gol ile 1 de asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'ya La Liga'dan takviye
Habere Git

Gaziantep'ten üçüncü transfer 

Kasımpaşa ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK'dan kaleci Günay Güvenç ile kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç'ı da kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Kasımpaşa'nın ligdeki durumu

Süper Lig'de bu sezon 22 maça çıkan Kasımpaşa, aldığı 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 22 puanla 16. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler