İspanya Süper Kupası öncesi Zidane ve Navas açıklamalarda bulundu!

12.08.2017 - 14:28 | Son Güncellenme: 12.08.2017 - 14:28

İspanya Süper Kupası Final 1. maçında Real Madrid - Barcelona ile yarın karşı karşıya gelecek. 

Sezon öncesi ABD' nin Miami şehrinde düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası Turnuvasında finalde Real Madrid ile Barcelona karşılaşmış ve Barcelona rakibini 3-2 yenmeyi başarmıştı. 

İspanya Süper Kupa Final 1. maçı önesi Zinedine Zidane ve Keylor Navas açıklamalarda bulundu:

Zinedine Zidane: Cristiano Ronaldo yarın ki maçın kadrosunda. Çok zinde ve yarın ki maça hazır. Ronaldo yarın ilk 11 olarak maça başlayacak. Bu 2 ayaklı final maçında yarın tek final maçıymış gibi oynayacağız. Neymar? O çok iyi oyuncu. Onun yerini kim alacak belki belli değil ama onun kadar büyük katkı verecektir. Benim sözleşmem Real Madrid ile? Bunlar önemli değil, ben buraya bunun için gelmedim. Benim görevim Real Madrid ile kupalar kazanmak. Ben burada bu kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. 31 Ağustos'a kadar her an her şey olabilir. Bu oyuncularla mutluyum ve her hangi bir oyuncuyu bırakmak istemiyorum. Hedefimiz aynı. Tüm kupaları kazanmak. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. 

Keylor Navas: Her zaman kazanmak için oynarız. Barcelona Neymar'sız kötü değil. Real Madrid olarak harika bir grubumuz var. Buraya yeni oyuncu geldiğinde kendisini aileden gibi hissetmesini sağlıyoruz. Barcelona koçunu değiştirmiş olabilir ama onların oyun sistemi her zaman aynı olacaktır. Ufak ayrıntılar yarın kazananı belirleyecektir. 

Real Madrid - Barcelona İspanya Süper Kupası Final 1. maçı yarın saat 23:00'de Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. 

Ajansspor / İsa Kethüda

Senin için hazırladığımız haberler