İspanya'da flaş Arda Güler yorumu! "Guardiola'nın isteyeceği en son şey olurdu"

Akın Ungan
05.04.2024 - 16:02 | Son Güncellenme: 05.04.2024 - 16:10

Son dakika | Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Manchester City maçı öncesi İspanyol basınında gündem oldu. İşte tüm detaylar...

İspanya'da flaş Arda Güler yorumu! "Guardiola'nın isteyeceği en son şey olurdu"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da fazla forma şansı bulamadı. Oynadığı 7 maçta 98 dakika sahada kalan genç futbolcu 1 gol kaydetti.

İspanya'dan Marca Gazetesi, Real Madrid'in Manchester City ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi milli oyuncu için flaş yorumda bulundu.

"Daha az sürede daha fazlasını yapmak imkansız"

Marca'nın haberinde "Arda Güler'i La Liga'da izlediğimiz yarım saat içinde (maç başına ortalama altı dakika) Türk oyuncu bir gol attı. Bir penaltıya sebep oldu, bir asist yaptı ve sezonun en parlak hareketlerinden birinde üst direğe vurdu. Daha az sürede daha fazlasını yapmak imkansız" denildi.

"Önündeki zorluk, umutsuzluğun başarılı olma hevesinin önüne geçmesi"

"Gerçek şu ki; Ancelotti, yorulması ve havlu atmaya karar vermesi riskini bile göze alarak onu gerçekten zorluyor. Türk oyuncunun önündeki zorluk da tam olarak bu, umutsuzluğun Real Madrid'de başarılı olma hevesinin önüne geçmesi" ifadeleri kullanıldı.

"Bırakın kapıyı tekmelesin"

Ayrıca, "Ancelotti'nin onun fırsat eksikliğine karşı tutumunu beğenmediği zamanlar olduğu söyleniyor. Dünyayı yenmek isteyen çocuk, teknik direktörün onunla daha fazla risk almasını, zaman zaman değişiklikleri atlamasını ve Lucas ya da Nacho'nun yedek kaldıklarından keyif aldıkları 15 dakikanın ona verilmesini özlüyor. Kısacası bırakın kapıyı tekmelesin" ifadeleri kaydedildi.

"İşler iyi gitmezse Manchester City'e karşı birkaç dakika oynasın"

Real Madrid'in Manchester City ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi "Real Madrid taraftarları onu daha uzun süre oynarken görmek istiyor. Hatta, işler iyi gitmezse Manchester City'e karşı birkaç dakika oynasın. Bu sezon oynadığı maçlarda yaptıkları düşünüldüğünde bu Guardiola'nın isteyeceği en son şey olurdu" yorumu yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler