Issiar Dia'dan transfer açıklaması!

20.06.2017 - 19:05 | Son Güncellenme: 20.06.2017 - 19:05

Issiar Dia'dan transfer açıklaması!

AJANSSPOR- Geçtiğimiz sezonu Nancy'de tamamladıktan sonra sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Issiar Dia transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Senegalli oyuncu Süper Lig'in yeni ekibi Yeni Malatyaspor'un gündemindeydi.

Fransız Foot Mercato sitesine konuşan eski Fenerbahçeli futbolcu, takım olarak başarısız bir sezonu geride bıraktıklarını söylerken, "Daha iyisini yapabilirdik. Bireysel olaraksa iyi işler yaptığımı düşünüyorum. Goller attım, asistler yaptım" dedi. 

Ayrılık kararının kendisine ait olduğunu belirten 30 yaşındaki oyuncui "Kulübüm sezon içerisinde de sözleşmemi uzatmak istiyordu. Ama gelecek sezon için gerekli garantiler verilmedi. Ben de beklemeyi tercih ettim. Bir üst lige çıkamayacağımız garantilendiğinde bana sözleşme uzatma teklif ettiler. Ben de "Hayır" dedim" ifadelerini kullandı. 

Dia, kendisini hangi tip projelerin ilgilendirdiği sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Her tip proje. Çok fazla ülkede oynadım kariyerimde. O yüzden yurt dışında oynamak benim için dert değil. Hatta gayet de memnun olurum. Tüm tekliflere açığım. Fransa'dan Türkiye'den (Yeni Malatyaspor) ve Suudi Arabistan'dan teklifler aldım. Sabırla bekleyip kendim için en iyisi neyse onu seçeceğim."

Transferi için kendisine herhangi bir süre sınırlaması getirmediğini kaydeden Dia, "Tabii ki transferin son gününde imzalamak istemem. Mesela temmuz ortası fena olmaz" diye konuştu. 

(YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler