Beşiktaş -Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

16.10.2022 - 08:26 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 12:27

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşma hangi kanalda, saat kaçta ve muhtemel ilk 11'ler dahil detaylar...

Beşiktaş -Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Futbolseverlerin heyecanla beklediği derbi haftasında bugün Beşiktaş kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Üst sıralarda yer almak isteyen iki ekipte karşılaşmadan 3 puan almak için sahaya çıkacak. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda gibi merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Mücadele 16 Ekim Pazar günü saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Maçın hakemi belli oldu

Vodafone Park'ta oynanacak olan zorlu derbi maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Süleyman Özay yapacak. VAR'da ise Serkan Tokat görev alacak. Tokat’a AVAR’da Koray Gençerler eşlik edecek.

Kırmızı kartlar eşit

İki takım arasında oynanan son 5 maçta 4 kez kırmızı kart çıktı. Bu karşılaşmaların ikisinde Beşiktaş kırmızı kart görürken ikisinde de Trabzonspor kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Fırtına'nın Beşiktaş maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 isim yok...
Habere Git

Gedson sınırda

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, Trabzonspor karşılaşmasına sarı kart ceza sınırında çıkacak.

135. randevu

Beşiktaş ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında İstanbul'da yapacakları maçla 135. kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'un 2-0'lık galibiyetiyle 11 Ekim 1973'te başlayan 49 yıllık rekabette, geride kalan 134 resmi karşılaşmanın 54'ünü Beşiktaş, 47'sini bordo-mavili ekip kazandı, 33 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 185 golüne, bordo-mavililer 151 golle karşılık verdi.

Trabzonspor'da kimler eksik?

Trabzonspor'da tedavileri devam eden Dorukhan Toköz, Edin Visca, Serkan Asan ve Peres'in yanı sıra Djaniny de maç kadrosunda yer almadı..

Muhtemel ilk 11'ler

Beşiktaş: Ersin - Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Josef, Gedson, Salih, Ghezzal, N’Koudou, Weghorst

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Bartra, Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Yusuf Yazıcı, Trezeguet, Gomez

Beşiktaş'ta eksikler kimler?

Beşiktaş'ta tecrübeli stoper Romain Saiss, karşılaşmada görev alamayacak. Saiss'in yanı sıra aynı maçta sakatlanan Emrecan Uzunhan da karşılaşmada görev yapamayacak isimler arasında yer alıyor.

İstanbul'da Beşiktaş üstün

Beşiktaş, İstanbul'da genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıttı. Ligde iki takım arasında İstanbul'da toplam 48 maç oynandı. Bunların 20'sini Beşiktaş, 14'ünü Trabzonspor kazandı, 14 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların 75 golüne karşılık, bordo-mavililer 43 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler