İstanbulspor'dan Fenerbahçe açıklaması

26.12.2017 - 21:17 | Son Güncellenme: 26.12.2017 - 21:17

İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Son 16 Turu ilk maçı öncesi açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Koşukavak, amaçlarının iyi bir sonuç almak olduğunu vurguladı. 
 

Ligdeki hedefleri hakkında

Açıkçası ligin ilk yarısında 25 puan gibi bir hedefimiz vardı. 2 puan gerisinde kaldık. Performansımızın kötü olmadığını düşünüyorum. Ligin ikinci yarısı elbette zor geçecek ama biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. İstanbulspor, aşağılardan yukarıya tırmanan bir kulüp. Bu sene hedefimiz belli. Play-Off'ta yer almak istiyoruz. 

Kadro yapıları ve transfer konusu

 
Genç oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Kulübün mali yapısı, imkânları belli. Elimizde genç ama çok değerli oyuncular var. Transfer yapmak istiyoruz. Benim izlediğim oyuncular, büyük takımlarda yeterince süre alamayan isimler transfer listemizde olabilir. Şu ana kadar elinden gelen her şeyi yapan yönetimle oturur, kulübün menfaatleri doğrultusunda takviyeler yaparız. 
 

Fenerbahçe maçı hakkında

 
Fenerbahçe önemli bir kulüp. Başlarında da Aykut Kocaman gibi daha önce İstanbulspor forması giymiş ve antrenörlük deneyimini İstanbulspor'da yaşamış bir çalıştırıcı var. Bu maç Aykut Kocaman açısından da önemli olacak. Biz kendi anlayışımızla sahada olacağız. Rakibe saygı duyuyoruz ama kimseden bir çekincemiz yok. Kupada sürprizler olabilir. Biz de Fenerbahçe maçında sürpriz yapmak istiyoruz. Hedefimiz elbette galip gelebilmek"

Senin için hazırladığımız haberler