Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Burak Alaca
05.06.2023 - 23:10 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 23:18

Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu. İşte detaylar…

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

AJANSSPOR-HABER

2022-2023 Süper Lig şampiyonu olan Aslan’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki muhtemel rakipleri merak edildi. Lige 2. ön eleme turundan başlayacak olan Sarı-kırmızılı ekibin muhtemel rakipleri belli oldu. 

Aslan en iyi puanlar arasında

Son yıllarda UEFA ülke puanının düşmesi nedeniyle Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde direkt olarak gruplara katılamayacak. Sarı-kırmızılı ekip turnuvaya Şampiyonlar Ligi finalistleri Inter ve Manchester City’nin liglerinde de Şampiyonlar Ligi bileti almış olması nedeniyle 2. Tur Ön Elemeler ile başlayacak. 

2. tur ön eleme ekipleri belli oldu

Bazı ekiplerin 2. Tur’dan turnuvaya başlayacak olan Galatasaray ile aynı turda olacağı kesinleşti. Galatasaray 2. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek 20 takım arasında en yüksek 3. UEFA puanına sahip olan ekip. 2. Tur’da yer alması kesinleşen ekipler ve ülkeleri şu şekilde:

Norveç: Molde

Danimarka: Kopenhag

Hırvatistan: Dinamo Zagreb

Güney Kıbrıs: Aris Limassol

İlgini Çekebilir
Suudi'lerin son hedefi Mauro Icardi!
Habere Git

3. ön eleme turundaki olası rakipler

Şu anda kendisi ile 2. Tur’da mücadele edecek takımlar belli olan Sarı-kırmızılı ekibin kalması durumunda 3. Ön Eleme Turu’ndaki rakipleri şu şekilde:

Norveç: Molde

Moldova: Sheriff Tiraspol

Belarus: BATE Borisov

Çek Cumhuriyeti: Sparta Prag

Yunanistan: AEK Athens F.C.

Sarı-Kırmızılılar'ın play-off'taki rakipleri

Play-off’larda Aslan ile mücadele etmesi muhtemel olan ekipler arasında Azerbaycan’dan Qarabağ, Macaristan’dan Ferencvarosi TC, Slovakya’dan Slovan Bratislava ve Belçika’dan Antwerp yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler