İşte Beşiktaş - Hatayspor maç özeti!

Orhan Gülek
01.05.2021 - 22:14 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 22:23

Süper Lig 26. haftada Beşiktaş ve Hatayspor karşı karşıya gelirken, siyah beyazlı ekip gol patlaması yaşadı. İşte Beşiktaş ve Hatayspor maç özeti...

İşte Beşiktaş - Hatayspor maç özeti!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, 39. hafta maçında ligin flaş ekibi Hatayspor ile karşı karşıya geldi.

Sergen Yalçın'ın öğrencileri Hatayspor engelini 7 golle aşarak şampiyonluk yolunda büyük bir  adım attı.

Taraftarlar ise karşılaşmanın ardından Beşiktaş Hatayspor maç özeti izle ve Bein Sports 1 Süper Lig maç özetleri gibi araştırmalara başladı.  İşte Beşiktaş Hatayspor maç özeti...

Beşiktaş - Hatayspor maçından dakikalar

Dakika 2: Beşiktaş, henüz maçın başında Hatayspor karşısında 1-0 öne geçti. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşuna ceza sahası içerisinde Hataysporlu Akintola kafasıyla dokundu ve topu kendi ağlarına götürdü. Bu gol aynı zamanda siyah beyazlıların bu sezon bulduğu en erken gol oldu.

Dakika 11: Hatayspor savunmasının yaptığı hata sonrasında Rosier topu kaptı. Ljajic pasını Atiba'ya attı. Kanadalı futbolcu Larin'e pasını gönderdi. Siyah beyazlı takımın golcüsü Munir'in kapattığı köşeden topu filelerle buluşturarak takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Dakika 14: Beşiktaş arka arkaya golleri buldu. Orta sahanın sağ kanadından Rosier ileriye doğru yüksek bir top gönderdi. Ljajic, tek pasla Larin'i gördü. Kanadalı golcü topu düzeltti, kalecinin üstünden meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Dakika 38: Beşiktaş N'Koudou'nun attığı golle farkı 4'e çıkardı: 4-0. Sağ kanatta Ghezzal topla buluşup ceza sahasına doğru ilerledi ve sol kanattaki N'Koudou'ya pasını gönderdi. Fransız futbolcu alanı açtıktan sonra şutunu attı, savunmaya çarpan top kaleci Munir'i kontrpiyede bıraktı ve top ağlarla buluştu.

Dakika 44: Beşiktaş'ta 43. dakikada sakatlanarak çıkan N'Koudou'nun yerine oyuna giren Rıdvan Yılmaz, ilk yarının skorunu belirledi: 5-0. Sağ kanattan Rosier yerden kaleye paralel pasını gönderdi. Arka direkte Rıdvan Yılmaz topa dokundu ve genç futbolcu skoru 5-0'a getirdi.

Dakika 55: Beşiktaş, Larin'le durumu 6-0'a getirdi. Maçın ikinci yarısında Hatayspor'da oyuna giren Yusuf Abdioğlu geriye pas atarken hata yaptı. Topu kapan Cyle Larin şutunu attı ve topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Kanadalı futbolcu hat-trick yapmış oldu.

Dakika 65: Sağ kanatta Rosier, ceza sahasına yerden ortasını gönderdi, arka direkte Larin kayarak topa dokundu ve top filelerle buluştu: 7-0. Kanadalı forvet kendisinin 4 takımının 7. golünü kaydetmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler