İşte Beşiktaş'ın ilk transferi! İki yıllık anlaşma sağlandı, imza için İstanbul'a geliyor

Özgür Koç
11.06.2024 - 08:28 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 08:33

Teknik direktör sorununu takımın başına Giovanni van Bronckhorst'u getirerek çözen Beşiktaş, transferde ilk imzayı attırmak üzere. Siyah beyazlılalar Brezilyalı stopen Gabriel Paulista ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

İşte Beşiktaş'ın ilk transferi! İki yıllık anlaşma sağlandı, imza için İstanbul'a geliyor

AJANSSPOR - HABER

Takımın başına Hollandalı teknik adam van Bronckhorst'u, danışman olarak Brad Friedel'i getiren siyah-beyazlı yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi. İlk hedef olarak ise savunmaya takviye belirlendi. Beşiktaş Brezilyalı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme için el sıkıştı.

Savic'ten sonuç alınamadı

Beşiktaş'ın kurmayları, Karadağlı stoper Stefan Savic’le gerçekleştirdiği pazarlıklardan sonuç alamadı. Atletico Madrid’le 1 sezon daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Savic’in yıllık 4 milyon euro garanti ücret istediği aktarıldı. Siyah-beyazlıların 3 milyon euro teklif ettiği ve bu nedenle görüşmelerin sonuçsuz kaldığı kaydedildi.

Gabriel Paulista transferi bitti

Beşiktaş transferde ilk imzayı Gabriel Paulista’ya attırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid’le sözleşmesi biten 33 yaşındaki Brezilyalı stoperle her konuda anlaşma sağladı. 

2 yıllık anlaşma sağlandı

Devre arasında transferi gündeme gelen ancak son dakikada 6 aylığına Atletico Madrid’e giden deneyimli futbolcu, Beşiktaş’ın teklifini bu kez kabul etti. Bronckhorst’un kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme için anlaşmaya varıldığı belirlendi.

Kısa süre içinde İstanbul'a gelecek

Gabriel Paulista’nın kısa süre içinde menajeriyle birlikte İstanbul’a geleceği ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler