Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu açıklandı! Aboubakar kadroda, Amartey yok

İsa Kethüda
16.09.2023 - 14:13 | Son Güncellenme: 16.09.2023 - 14:37

Trabzonspor ile yarın karşılaşacak Beşiktaş'ta maç kadrosu açıklandı. Siyah-Beyazlı ekipte Aboubakar listeye dahil edilirken Amartey ise kadroda yer almadı.

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu açıklandı! Aboubakar kadroda, Amartey yok

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında yarın akşam saat 20.00'de Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu.

Aboubakar listede, Amartey yok

Buna göre Siyah-Beyazlı ekipte Vincent Aboubakar listeye dahil edilirken, bel ağrısı tanısı ile tedaviye alınan futbolcu Daniel Amartey ise kadrodan çıkarıldı.

Amartey ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın 14.09.2023 tarihli antrenmanı sonrası bel ağrısı tanısı ile tedaviye alınan futbolcumuz Daniel Amartey’in tedavisine devam edilmekte olup, oyuncumuz Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarılmıştır" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Çebi müjdeyi verdi! Stat isim sponsorluğunda geri sayım
Habere Git

İşte kamp kadrosunda yer alan futbolcular:

"Mert, Ersin, Utku, Onur, Omar, Rebic, Salih, Cenk, Aboubakar, Rashica, Oxlade-Chamberlain, Ghezzal, Amir, Necip, Demir Ege, Bakhtiyar, Rosier, Masuaku, Muleka Bailly, Onana, Tayfur, Fernandes ve Semih"

Beşiktaş 7, Trabzonspor 6 puanda

Bu sezon ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan Beşiktaş, hanesine 7 puan yazdırdı. VavaCars Fatih Karagümrük'ü 1-0 ve EMS Yapı Sivasspor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, Pendikspor ile de 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın ligin 3. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile oynaması gereken karşılaşma, iki takımın Avrupa kupalarındaki müsabakaları nedeniyle ertelenmişti.

Süper Lig'in geride kalan 4 haftasında 2'şer galibiyet ve yenilgisi bulunan Trabzonspor ise 6 puan elde etti.

Maçın hakemi Volkan Bayarslan

Öte yandan Papara Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe aynı uçakla uçsun
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler