Beşiktaş, Alman teknik direktör Thomas Letsch ile görüşüyor

09.02.2022 - 09:32 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 10:59

Sergen Yalçın ardından yola Önder Karaveli ile devam eden Beşiktaş'ın yeni sezonda takımın başına Alman teknik direktörü getireceği iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Alman teknik direktör Thomas Letsch ile görüşüyor

Beşiktaş'ın listesinde Thomas Letsch ilk sırada

Beşiktaş Sergen Yalçın’ın istifası sonrası sezonu Önder Karaveli ile tamamlama kararı alsa da yeni sezon için teknik adam arayışlarını sürdürüyor. Siyah beyazlıların yeni sezon öncesi hoca adayları arasında Alman Thomas Letsch’in ilk sırada olduğu ileri sürüldü.

Hürriyet'in haberine göre; Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, Kenan Koçak ve Şenol Güneş ile temas kuran Kartal'ın, teknik direktör adayları listenin en tepesinde Hollanda ekibi Vitesse'nin 53 yaşındaki Alman hocası Thomas Letsch yer alyor. 

Görüşmeler başladı, Kazancı Vitesse'yi ikna edecek

Gelecek sezon genç ve dinamik bir kadro kurmayı planlayan Beşiktaş, genç isimlerle iyi çalışan, altyapı teknik adamlığı deneyimi bulunan bir isim olan Thomas Letsch ile temaslarını sıklaştırdı. Genel Menajer Ceyhun Kazancı’nın Haziran 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Letsch için kulübü Vitesse’yi de ikna etmeye çalışacak.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, Beşiktaş sessizliğini bozdu!
Habere Git

Aralıkta da görüşülmüştü

Letsch’in ismi siyah beyazlılarda ilk kez gündeme gelmiyor... Aralıkta Bruno Pinheiro ile anlaşmanın suya düşmesinin ardından Genel Menajer Ceyhun Kazancı, Thomas Letsch ile görüşme gerçekleştirmiş, o dönem görüşmeler olumlu gitse de yönetim Karaveli ile sezon sonuna kadar devam kararı almıştı. Beşiktaş bu gelişmeye karşın Letsch’ten vazgeçmedi.

"Şenol Güneş'i severiz ama..."

Siyah beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi, adı Beşiktaş ile anılan eski teknik direktörleri Şenol Güneş ile anlaytıklarına dair haberlerle ilgili soruya, "Şenol Güneş'i severiz, Beşiktaş'a ve Türk futboluna hizmetler verdi. Fakat benim teknik direktörüm Önder Karaveli'dir. Bitti" yanıtını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler