Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa'da buldu: Luan Peres

26.07.2022 - 09:11 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 14:39

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hem sol bek hem de stoper oynayabilen yıldız isim gündeme gelirken, Attila Szalai ile ilgi flaş bir gelişme yaşandı! İşte detaylar...

Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa'da buldu: Luan Peres

İlk olarak Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, ardından Willian Arao, Joshua King, Tiago Çukur ve Joao Pedro transferlerinde de mutlu sona ulaştı.

Napoli'ye transferi an meselesi olan Kim Min Jae'nin yerine Flamengo'dan yine Jesus'un eski öğrencisi olan Gustavo Henrique'nin transferi için anlaşmaya varan Fenerbahçe, sol bek için aradığı ismi Fransa'da buldu.

Hedef Jesus'un Santos'tan tanıdığı Luan Peres

Milliyet'te yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus, Brezilya’da çalıştığı dönemden tanıdığı Luan Peres’i gözüne kestirdi. Şu anda forvet transferi düşünmeyen Jesus, Marsilya’da hem sol bek hem de sol stoper olarak görev yapan Peres’i kadrosunda görmek istiyor. Jesus, Flamengo’da çalışırken 28 yaşındaki futbolcu Santos forması giyiyordu.

Marsilya'da 50 maçta oynadı

Hatta şu an Fenerbahçe’nin gündeminde olan Gustavo Henrique ile o dönemde Santos’ta takım arkadaşı olan Brezilyalı Luan Peres, 2021-22 sezonunda Marsilya’ya transfer olmuştu. Fransız kulübüyle Haziran 2025’e kadar sözleşmesi olan 1994 doğumlu futbolcunun 7 milyon euroluk bir piyasa değeri bulunuyor. Geçen sezon Marsilya’da 50 resmi maça çıkan ve 22’sinde sol bek, 28’sinde sol stoper oynayan Brezilyalı savunmacı, 3 asist yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Ankaragücü'ne transfer oldu!
Habere Git

İtalyanların Szalai için devrede 

Fenerbahçe’de gözler Attila Szalai’ye çevrildi. Şu anda Jorge Jesus’un vazgeçilmezi konumunda olan Szalai için İtalyanlar devreye girdi.

Fenerbahçe’de mutlu Kim Min Jae gibi önemli bir stoperini kaybeden Fenerbahçe’de gözler bir anda Attila Szalai’ye çevrildi. Şu anda Jorge Jesus’un vazgeçilmezi konumunda olan Szalai için İtalyan takımlarının takipte olduğu belirtildi. Haziran 2025’e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi olan Macar stoperin yakından izlendiği vurgulandı. Ancak yıldız stoper Fenerbahçe’de çok mutlu.

Yönetim sıcak bakmıyor

Szalai konusunda sarı-lacivertli yönetim bırakmaya sıcak bakmıyor. Zaten resmi bir teklif gelse bile 15 milyon euronun altında bir rakama hiçbir şekilde satılması söz konusu olmayacak. 2020-21 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye transfer olan 24 yaşındaki stoper, bu zamana kadar 64 resmi maça çıktı, 4 gol attı ve 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler