İşte Galatasaray'daki değişimin sırrı

19.09.2024 - 08:55 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 09:05

Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden, erteleme maçında da Gaziantep'i eksiklerine rağmen zorlanmadan 3-1 yenen Galatasaray'da değişimin nedeni Florya'da sağlanan huzur...

İşte Galatasaray'daki değişimin sırrı

Yönetim sorunlu isimlerden kurtuldu

Yedek kaldığı dönemde sorun çıkaran Wilfried Zaha'yı zarar etme pahasına gönderen, bir başka sorunlu yıldız Sergio Oliveira'nın yüklü tazminatla sözleşmesini fesheden sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Okan Buruk'a nefes aldırdı.

Sabah'ın haberine göre; oyuncu tercihlerinde rahat davranan 'kimi oynatırsam diğerini küstürmem' diye düşünmek zorunda kalmayan Buruk'un şans verdiği isimlerden Yunus Akgün de hocanın güvenini boşa çıkarmadı.

Zaha'ya taviz verilmiyor

Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılmasıyla kaleye daha yakın oynamaya başlayan Barış Alper Yılmaz üst üste 4 karşılaşmada da fileleri buldu. G.Antep maçında bir de asist yaparak yükselişini sürdürdü. Osimhen'in gelişiyle İcardi'ye bağımlı kalmayan sarı-kırmızılılar artık Ziyech'e de taviz vermiyor.

Soyunma odasında yakalanan mutluluk, farklı galibiyetlerle saha içine yansırken, Fenerbahçe derbisi öncesi de yüzleri güldürdü. Kadıköy'e lider olarak gidecek Galatasaray, oradan da galibiyetle dönüp, rakiplerine gözdağı vermek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler