Galatasaray, Kevin Dawson'u Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
02.01.2022 - 11:57 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 08:04

Son dakika transfer haberleri... Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Uruguaylı kaleci Kevin Dawson'u kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Galatasaray, Kevin Dawson'u Transfer Etmek İstiyor

Sezonun ilk yarısını 27 puanla 10. sırada tamamlayan Galatasaray, kaleci arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Uruguay Milli Takımı'nda Fernando Muslera'nın yedeği olan Kevin Dawson'u transfer listesine aldı.

İlgini Çekebilir
Ve Cedric Bakambu imzayı atıyor!
Habere Git

6 aylığına kiralık

Skorer'de yer alan habere göre; Cim-Bom milli takımda Fernando Muslera’nın yedeği olan Kevin Emiliano Dawson’u gündemine aldı. Uruguay’da Penerol kalesini koruyan 29 yaşındaki eldivenin 6 aylığına kiralanması için sarı-kırmızılılar çalışma başlattı.

İlgini Çekebilir
Yattara'dan söz: Trabzonspor şampiyon olursa...
Habere Git

Referans Muslera'dan

Aslan'ın bu hamlesinde Muslera’nın da etkili olduğu iddia edildi. Tecrübeli kaleci ile anlaşarak 6 aylığına yollarını ayırmayı düşünen sarı-kırmızılılar yine Uruguaylı eldivenin referansı ile hareket etme kararı aldı. Muslera’nın milli takımdaki yedeği Dawson’un 6 aylığına kiralanmasının en uygun yol olduğu fikri ön plana çıktı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da flaş Omar Elabdellaoui kararı
Habere Git

Gelecek sezon yeniden Muslera

Bu hamleyle 1 numara problemini çözmek isteyen sarı-kırmızılılar hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi’ni riske etmek istemediği bildirildi. Muslera’nın da vatandaşının ikna olmasında etkili rol oynayacağı belirtildi. Muslera ise gelecek iki sezon tekrar kaleyi devralacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istedi, West Bromwich transfer etti
Habere Git

"2024’e kadar kalmak için ne güzel bir ülke"

Sözleşmesi altı aylık fesih edilmesi planlanan Muslera, ayrılık iddiaları için ise "2024’e kadar kalmak için ne güzel bir ülke. Ve kim bilir, belki daha fazla" dedi.

Sivas maçında sakatlandı

Süper Lig'in ilk yarısında oynanan Sivasspor maçında takım arkadaşı Christian Luyindama ile çarpışan Fernando Muslera çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Tecrübeli file bekçisinin yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Marcao ve Nelson giderse Denayer gelecek!
Habere Git

Askıya statü engeli

Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi askıya alınmaya hazırlanan Fernando Muslera'nın yabancı kontenjanını doldurması nedeniyle sözleşmesinin kısa bir süreliğine feshedileceği belirtildi. Tecrübeli eldivenin gelecek sezon yeniden takıma döneceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler