Galatasaray 2 Yıldızı Tribünden Takip Etti | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
27.03.2023 - 08:49 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 08:57

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım 2 oyuncuyu tribünden izledi.

Galatasaray 2 Yıldızı Tribünden Takip Etti | Transfer Haberleri

Milli arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, dün, Azerbaycan ekibi Qarabağ FK ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-kırmızılı takım maçı 2-1 kazandı.

Mücadeleye hızlı başlayan sarı-kırmızılı ekip, 3. dakikada Gomis'in golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, 18. dakikada Redon Xhixha ile eşitliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

Son sözü Icardi söyledi

İkinci yarıda iki takım da gol için yüklenirken, Galatasaray 87. dakikada penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Mauro Icardi, topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi. (1-2)

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den ikinci hamle: Ali Koç...
Habere Git

Maçı 60 bin civarında taraftar izledi

Karabağ ile Galatasaray orasında oynanan mücadeleyi 60 bin civarında taraftar izledi. Bakü Olimpiyat Stadı'nı dolduran taraftarlar, mücadele boyunca iki takıma da sevgi gösterilerinde bulundu. Öte yandan mücadelenin tüm geliri Türkiye'deki depremzedelere gönderilecek.

Galatasaray 2 isme yöneldi

Galatasaray, kadrosuna genç ve yetenekli isimleri kadrosuna katmak için transfer çalışmalara başladı. Hedefteki isimler ise İtalya ve Polonya'dan...

Fanatik'te yer alan habere göre; bu sezon sağ bekte gösterdiği performans ile bu bölgede rakiplerine açık ara fark atan Sacha Boey'in, sezon sonunda yüksek bir bedel ile satılma ihtimali bulunuyor. Bu doğrultuda alternatif isim arayışlarına başlayan Cim Bom'un gündemine sürpriz bir isim geldi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş golcü oyuncu için 5 milyon Euro talep etti
Habere Git

Galatasaray'da Ola Aina gündemde

İtalya Serie A ekiplerinden Torino forması giyen Ola Aina'nın izlemeye alındığı öğrenildi. Boey'in olası bir satışında 26 yaşındaki Nijeryalı yıldızın transfer edilmesi gündemde.

Aslan, Michal Skoras'i izledi

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, flaş bir ismi takibe aldı. Sarı-Kırmızılı kulübün scout ekiplerinin, Polonya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden Michal Skoras'i izlediği belirtildi.

3-1 kaybedilen maçta 1 asist yapan yıldız oyuncunun performansının beğenildiği belirtildi. Ülkesinde Lech Poznan forması giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Will Clyburn'den olay tweet!
Habere Git

Öte yandan lider Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da Adana Demirspor ile sahasında karşılaşacak. Mücadeleyi beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler