Galatasaray Muslera'nın yerine kimi transfer ediyor!

14.01.2022 - 09:50 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 10:26

Galatasaray'da Fatih Terim sonrası takımın başına geçen Domenec Torrent, Muslera'nın yerine kaleci isterken, transfer edilecek yeni file bekçisinin ismi de belli oldu.

Galatasaray Muslera'nın yerine kimi transfer ediyor!

Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına getirilen Torrent yönetimden sakatlağı süren Fernando Muslera'nın yerine güven verecek bir ismin transfer edilmesini istedi. 

Muslera'nın yerine Sergio Rico

İspanyol çalıştırıcının Muslera'nın yerine istediği ismi de yönetime iletti belirtilirken, Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre bu eldivenin PSG forması giyen 28 yaşındaki İspanyol kaleci Sergio Rico olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın gündemine gelmişti

Sezon başında Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Rico, Fransız ekibinde önünde Gianluigi Donnarumma ve Keylor Navas gibi iki ünlü isim olduğu için rotasyonda 3. kaleci durumunda. İspanyol file bekçisi bu sezon ligde sadece 1 kez, Navas'ın kırmızı kart görmesi nedeniyle forma şansı bulabildi.

Torrent'in yardımcısı Guerrero'dan olumlu rapor

2018 yılında Sevilla'da görev yaptığı dönem, Rico ile kısa bir süre de olsa beraber çalışma fırsatı bulduğu ve tecrübeli kaleci için çok olumlu rapor verdiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Burak Elmas, karşılıklı anlaşma dedi, tek taraflı fesih olduğu ortaya çıktı
Habere Git

1 maçta forma giydi

Kaleci rotasyonu çok geniş olan ve Donnarumma, Keylor Navas gibi önemli eldivenlere sahip olan PSG'de, Rico bu sezon ligde sadece 1 kez, Navas'ın kırmızı kart görmesinin ardından forma giyebildi.

 

2020'de Sevilla'dan 6 milyon Euro bedelle alınan Paris Saint-Germain'e transfer olan Sergio Rico, İspanya Milli Takımı'nda 1 kez görev yaptı.

Domenec Torrent hangi bölgeye transfer istedi?

İspanyol hoca ilk sıraya defansif ve kesici özelliği iyi olan, fizik gücü yüksek 6 numara transferini koydu. Başkan Elmas'ın "Önce kontenjanı boşaltmalı ve transfer geliri elde etmeliyiz" yanıt üzerine ise Torrent, sorunu mevcut kadrodan çözmek için kolları sıvadı.

Torrent, Assunçao'ya yeni bir şans verecek

Galatasaray'da ilk yarıda perfomansı yetersiz görülen ve fazla şans bulamayan Gustavo Assunçao'nun ise ayrılığı rötar yaptı. Terim'in beğenmediği ve Portekiz'e geri gönderilmesini istediği Assunçao'yu Torrent antrenmanlarda izlemek istedi. Genç Portekizli'ye bir şans daha verecek olan 61 yaşındaki teknik adamın, yakından görmek istediği iki isim daha var.

Babel ve Aytaç'tan da yararlanacak

Torrent'in gönderilmesi planlanan Ryan Babel ile ilk yarıda fazla tercih edilmeyen ve ligde birçok kulübün istedği Aytaç Kara'ya şans tanıyacağı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler