İşte Koç Rams’in yeni yerlileri...

28.11.2019 - 16:01 | Son Güncellenme: 28.11.2019 - 16:20

İşte Koç Rams’in yeni yerlileri...

Türkiye Korumalı Futbol 1. Ligi’nde şampiyonluklara ambargo koyan Koç Rams, önümüzdeki sezon için transfer politikasında da değişikliğe gitti. Yabancı antrenörler getirerek yerli oyuncuların gelişimine katkı vermek isteyen İstanbul ekibi, yabancı oyuncu tercihlerinde kısıtlamaya gitti. Oyun kurucu David Whipple ile yeniden anlaşan Rams, ODTÜ Falcons’ın çok yönlü oyuncusu Exavier Edwards’ı renklerine bağlarken, yerli oyuncuların transferlerini art arda duyurdu. İşte, Koç Rams’in yeni yerli yüzleri…

İTÜ HORNETS’TAN HÜCUM HATTI TAKVİYELERİ

Hücum hattını kuvvetlendirmek isteyen Koç Rams, geçen sezon yarı finalde mağlup ettikleri İTÜ Hornets’ın milli isimlerini kadrosuna kattı. Hornets’ın ABD’li – İtalyan oyuncusu Giuliano Cattaneo’yu hücum hattı antrenörlüğüne getiren Bordo Siyahlılar, Milli Takım oyuncuları Fatih Ovalı ve Yiğit Bügü’yü de renklerine bağladı. Ovalı ve Bügü, aynı zamanda Sabancı Seahawks’ın da üniversite takımında forma giydi.

SAKARYA VE YEDİTEPE’DEN SAVUNMACILAR

Hedefi Avrupa’da en iyi noktaya kadar ilerlemek olan Koç Rams, savunmasını da yerli isimlerle güçlendiriyor. Rams, bu kapsamda Sakarya Tatankaları’ndan linebacker Gökhan Buluşan ve defansif back Ufuk Eren Özelçe ile Yeditepe Eagles’tan savunma hattı oyuncusu Furkan Safa Deniz’i kadrosuna kattı. Ayrıca Furkan Safa Deniz, Bilgi Hunters’ın üniversite takımında mücadele ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler