İşte Mustafa Cengiz'in gündem notları!

22.04.2020 - 08:23 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 08:28

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün kulübün televizyonunda açıklamalar yapacak. Mustafa Cengiz, hangi konularda konuşma yapacak? Yayın notları neler? İşte detaylar...

İşte Mustafa Cengiz'in gündem notları!

Galatasaray'da gözler başkan Mustafa Cengiz'in bugün yapacağı açıklamalara çevrildi. Kulübün resmi yayın organı Galatasaray TV'ye konuşacak olan Mustafa Cengiz hangi konularda konuşacak? Toplantı notları neler? İşte detaylar... 

Başkan Mustafa Cengiz bugün konuşma yapacak

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi Mustafa Cengiz, bugün saat 14:30'da "Başkan Özel" programında açıklamalar yapacak. Cengiz, koronavirüs dönemini nasıl geçirdiklerini detaylıca anlatacak.

Sponsorlarla ilgili düzeltme ve güven vurgusu

Salgın sebebiyle kulübün mali açıdan durumunu anlatacak Cengiz, yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın sponsorlarla ilgili yaptığı açıklamalara bir düzeltme yapacak ve sponsorlarla aralarındaki güveni vurgulayacak.

Amatör branşların durumu

Amatör spor branşların kulüp açısından bu dönemde zarar yazdığını anlatacak Cengiz, sadece yönetim olarak bu kararı alamayacaklarını bildiğini ifade edecek.

Futbolcuların alacaklarının bir bölümünden feragat etmeleri konusu

Mustafa Cengiz'in notları arasında futbolcuların alacaklarında feragat edip etmediği konusu da var. Cengiz, futbolcularla hangi aşamada olduklarını dile getirmeyi planlıyor.

 

Süper Lig'de kalan maçlar için önerisi

Başkan Cengiz, bilime ne kadar güvendiğini ve ligin bundan sonraki kalan haftaları için de önerisini paylaşacak. Bu noktada Fatih Terim ile yaptıkları görüşmelerden çıkardığı notları da hem camia hem de kamuoyuyla paylaşmış olacak.

Senin için hazırladığımız haberler