İşte Okan Buruk ve Galatasaray'ın Geleceği!

12.12.2022 - 17:50 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 18:17

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, akademi oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. İşte detaylar.

İşte Okan Buruk ve Galatasaray'ın Geleceği!

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Okan Buruk, Antalya kampına getirdiği akademi oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. İşte detaylar...

Okan Buruk gençlere önem veriyor

Sarı-kırmızılı kulübün 1985 yılındaki altyapı seçmelerine girerek akademiye alınan Okan Buruk, uzun yıllar A takım formasını terletti. 12 yaşında girdiği kulüpte 37 yıl aradan sonra teknik direktörlüğe getirilen Buruk, kendisi gibi altyapıda forma giyen gençlere büyük önem veriyor.

Galatasaray'da kampa altyapıdan 15 futbolcu katıldı

FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Antalya'da gerçekleştirilen kampa Galatasaray Futbol Akademisi'nden yetişen 15 futbolcuyu getiren 49 yaşındaki teknik adam, bu oyuncularla bir araya geldi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş iddiaları yalanlamıştı! Yıldız oyuncuyla görüşmeler başladı
Habere Git

"Elimizden geldiğince gençlere şans veriyoruz"

Gençlerle ilgili açıklama yapan Buruk, Galatasaray kültüründe altyapının önemine dikkati çekerek, "Galatasaray’ın en büyük mirası her zaman altyapısı olmuştur. Biz de elimizden geldiğince gençlere şans veriyoruz ve Galatasaray formasının değerini anlatıyoruz. 

Umuyorum ki buradaki birçok oyuncuyu ileride Galatasaray’ın başarılarında pay sahibi olarak görürüz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Antalya kampında akademiden yetişen Yunus Akgün, Jankat Yılmaz, Atakan Ordu, Emin Bayram, Ali Turap Bülbül, Emirhan Kayar, Beknaz Almazbekov, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Caner Doğan, Baran Aksaka, Hamza Akman, Efe Akman, Metehan Baltacı ve Enes Emre Büyük yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Sinan Bolat'tan Beşiktaş itirafı: "Teklifler geldi"
Habere Git

Galatasaray'ın rakibi Lazio

Öte yandan, Galatasaray 13 Aralık 2022 Salı günü Lazio ile bir hazırlık maçı yapacak. Saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Sport Smart naklen yayınlayacak. Sarı-kırmızılı takım16 Aralık'ta ise Fransız temsilcisi Toulouse ile saat 17.00'de karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, üç hazırlık maçını da kazanamadı

Sarı-kırmızılı ekip, Dünya Kupası arasında yaptığı üçüncü hazırlık maçında da galip gelemedi. İlk 2 hazırlık maçını İstanbul'da oynayan Galatasaray, Antalya kampındaki ilk müsabakasına Adana Demirspor karşısında çıktı. İstanbul'da İspanyol takımlarından Rayo Vallecano'ya 1-0, Villareal'e ise 4-3 yenilen sarı-kırmızılı ekip, mavi-lacivertlilerle ise 2-2 berabere kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler