İşte Okan Buruk'un Ç.Rizespor maçı sonrası soyunma odasında yaptığı konuşma!

30.10.2023 - 09:45 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 09:48

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Okan Buruk'un soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

İşte Okan Buruk'un Ç.Rizespor maçı sonrası soyunma odasında yaptığı konuşma!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Okan Buruk'un soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

"Daha iyi oynamalıydık"

Fanatik'te yer alan habere göre; yoğun fikstüre rağmen oyun anlayışlarından taviz vermemeleri gerektiğinin altını çizen başarılı teknik adam, “Daha iyi oynamalıydık. Oyun içerisinde zaman zaman düştüğümüz bölümler oldu. Eksiklerimiz üzerine daha fazla odaklanmalı ve her maça aynı konsantrasyon ile çıkmalıyız. Her şeye rağmen hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

"Bu sezon 3 kulvarda birden mücadele ediyoruz"

Başarıya ulaşacaklarına inandığını söyleyen Buruk, “Bu sezon 3 kulvarda birden mücadele ediyoruz. Sezona büyük hedeflerle girdik. Her bir hedefimiz için özenle mücadele etmemiz gerekiyor. Bunu yapabilecek kapasiteye sahip olduğumuzu biliyorum” diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Fred neden sakatlandı? Ünlü yorumcu açıkladı!
Habere Git

"Sertliğe çok fazla müsaade edildi. Bu kadarı fazla"

Ayrıca hakem yönetimine de birtakım eleştirilerde bulunan genç hoca, “Sertliğe çok fazla müsaade edildi. Bu kadarı fazla. Boey’de yumru kadar şişlik var” yorumunu yaptı.

"Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun"

Bu arada dün Cumhuriyet’in 100. yılı ile ilgili olarak bir paylaşımda bulunan Okan Buruk, “İlelebet Cumhuriyet! Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"MHK yatsın – kalksın İsmail Kartal'a şükretsin"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler