İşte tartışma yaratan mektup!

03.12.2020 - 13:21 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 14:25

Fenerbahçe Kongre Üyesi Hakan Hanoğlu, kendisine bir beIN Sports çalışanından geldiğini iddia ettiği mektubu Aygün Özipek ile paylaştı. Mektupta Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile çalışan iletişim uzmanı Hande Sümertaş ile ilgili iddialar yer alıyor.

İşte tartışma yaratan mektup!

AJANSSPOR - DETAY HABER

Fenerbahçe Kongre Üyesi Hakan Hanoğlu, sosyal medya hesabından ortaya attığı ve Hande Sümertaş'a dair bir beIN Sports çalışanına ait olduğunu iddia ettiği mektuba dair Radyospor'da Aygün Özipek'e konuştu. Ters Köşe programına bağlanan Hanoğlu, mektuba dair Özipek'in sorularını yanıtladı.

Tepki çekti

Uzun yıllar Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile çalışan iletişim uzmanı Hande Sümertaş'ın yayıncı kuruluş beIN Sports'ta çalışmaya başlaması özellikle Fenerbaçeli taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar sosyal medyadan yayıncı kuruluşa seslenerek, Sümertaş ile yolların ayrılmasını da talep etti.

'Sümertaş reji odasına giriyor'

Fenerbahçe kongre üyelerinden Hakan Hanoğlu, iki gün önce Twitter hesabından bir beIN Sports çalışına ait olduğunu iddia ettiği ve Sümertaş'ın yapılan yayınlarda Galatasaray'ı kolladığına dair iddialar içeren bir mektubu kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu mektuptaki iddialara göre Sümertaş, reji odasına bile girerek yayınlara müdahale ediyor; Galatasaray'ı kollayan, Fenerbahçe'nin ise aleyhine bir tutum takınıyor.

Mektup kimden geldi?

Büyük tartışma yaratan mektubu ortaya atan Hanoğlu'nun bugün yayınına alan Aygün Özipek, "Bu mektubun gerçek bir beIN Sports çalışına ait olduğnu ıspatladınız mı" sorusunu yöneltti.

Hanoğlu ise, "Bana mektup atan kişinin yayıncı kuruluşta çalıştığına inanıyorum. Çok detay var, çalışmayan biri içeriden bu kadar bilgiyi bilemez. Hande Hanım geldikten sonra bu arkadaşın serzenişleri midir? Mektupta çok detay var" diye yanıt verdi.

'Korkularımız gerçekleşiyor'

Hande Sümertaş'ın beIN Sports'da göreve gelişiyle Fenerbahçe'ye olumsuz bir bakış oluştuğunu savunan Hanoğlu, "Görüyoruz ki korkularımız gerçekleşiyor. Rakiplerimize yapılan müdahalelerin görüntüleri yüzlerce kez gösterilirken, Fenerbahçe'ninkiler gösterilmiyor. Mektupta da yazıyor bunlar. Özellikle Hande Hanım gibi fanatik bir Galatasaraylı'nın bu görevde görevlendirilmesi bu anlama geliyor. Galatasaray'ın mağlubiyeti sonrasında hemen Fatih Terim ve Galatasaray hakkında güzelleme yapılan, eski maçlardan görüntüler getirilir. Fenerbahçe mağlup olunca, karışıklık yaratacak görüntüler gösteriliyor. Mektupta yazıyor. Kayıtlarda vardır, herkes gitsin baksın yayıncı kuruluşun yayınlarına" diye konuştu.

'BİPSpor yeniden başladı'

Spor kamuoyunda çok tartışılan BİPSpor'un beIN Sports içerisinde yeniden başlağını öne süren Hakan Hanoğlu, "Hande Hanım'ın liderliğinde. Mektupta yazıyor bunlar. Bu organizasyon yeniden başladıysa durumumuz vahim. Eğer bu organizasyon yayıncı kuruluşun içerisindeyse, istedikleri takımı şampiyon yaparlar, istemediklerini yapmazlar. Denizlispor'un paylaştığı 2006 yılındaki Fenerbahçe görüntüsünde beIN Sports logosu var. Oysa o dönemlerde beIN Sports yoktu. Bu durum, talimatı Hande Hanım'ın verdiğini kesinleştiriyor" iddiasında bulundu.

İşte çalışana ait olduğu iddia edilen mektup

Hanoğlu, kendisine bir beIN Sports çalışanından geldiğini iddia ettiği mektubu da Aygün Özipek ile paylaştı. Galatasaraylı taraftarların sahte olduğunu iddia edip tepki gösterdiği mektup aşağıda:

Senin için hazırladığımız haberler