İşte ülkemizden ve dünyadan son dakika transfer iddiaları!

16.12.2018 - 17:37 | Son Güncellenme: 16.12.2018 - 18:32

İşte ülkemizden ve dünyadan son dakika transfer iddiaları!

Avrupa’da ve Türkiye’de oynana liglerin ilk yarısı bitiyorken, devre arası transfer dönemi taraftarlarda şimdiden heyecan yarattı.

Hem dış liglerde, hem de Türkiye’de ortaya atılan transfer dedikoduları ise futbol severlerde merak uyandırdı.

İşte dış basından ve ülkemizden basına yansıyan transfer iddiaları:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Fransız orta saha Paul Pogba’yı devre arası transfer döneminde satmak istiyor

Manchester United’ın tecrübeli teknik patronu Jose Mourinho ise, Pogba ile ilgili olarak ‘’Onunla devam edip etmeyeceğimi henüz bilmiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Pogba için en ciddi aday ise eski takımı Juventus olarak dikkat çekiyor.

Chelsea'ye genç yetenek!

Bir başka Premier Lig ekibi Chelsea ise Dortmund’un 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Christian Pulisiç’i kadrosuna katmak istiyor. Dortmund altyapısından yetişen genç oyuncu için İngiliz ekibi bonservis bedeli konusunda Dortmund ile el sıkışmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Katalan devi Barcelona ise, Chelsea'nin 22 yaşındaki stoperi Andreas Christensen'e bir teklif götürme hazırlığında. 40 milyon Euro bonservis bedeli bulunan oyuncu için Barcelona Teknik  Direktörü Ernesto Valverde, Ocak ayı için yeni bir merkez stoper oyuncususu istemediğini açıklamıştı.

İngiltere Premier Lig'de lider Manchester City'nin 10 puan gerisinde beşinci sırada bulunan Arsenal ise, kadrosuna bir orta saha katarak bu bölgedeki eksiğini gidermeyi planlıyor. Topçular, Barcelona'nın 24 yaşındaki İspanyol orta sahası Denis Suarez için 14 milyon Sterlin'lik bir teklifte bulundu.

Arsenal, Pavon'a kancayı taktı!

Öte yandan Arsenal, kadrosuna bir sağ kanat oyuncusu da katmak istiyor.  Boca Juniors 'ın 22 yaşındaki Arjantinli kanat oyuncusu Cristian Pavon'a kancayı takan Arsenal'in, bu transfer için 40 milyon Euro bütçe ayırdığı iddia ediliyor.

Avrupa'daki iddiaların yanı sıra, ülkemizde de Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının sonuna gelinirken, transfer iddiaları ise gün yüzüne çıkmaya başladı.

Gomis'in takımdan ayrılmasının ardından eleştiri oklarının hedefi olan Galatasaray yönetimi, devre arası transfer döneminde en az iki forvet alarak Fatih Terim'in elini rahatlatmak istiyor. Bunun için adaylardan biri ise Yevgen Seleznov...

Sarı-kırmızılıların bu transfer için takas formülünü kullanması bekleniyor. Seleznov transferi için takasta kullanılacak iki isim ise sezon başı transfer döneminde Galatasaray'a Akhisarspor'dan katılan Muğdat Çelik ve pek sık forma şansı bulamayan Ahmet Çalık.

Yevgen Seleznov ise Galatasaray'a transferiyle ilgili Ajansspor'a özel açıklamalarda bulunmuştu.

Ukraynalı golcü, Ajansspor'a yaptığı açıklamada ''Yeni kulübümün neresi olacağını şu an için bilemeyiz. Galatasaray'dan teklif gelirse, ben de tabii ki Galatasaray forması giymeyi isterim''  ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın bir başka golcü adayı ise Guangzhou Evergrande’nin forvet oyuncusu Alan...

Bonservisini eline alacağı için birçok takımın transfer listesine giren Alan’ı kimseye kaptırmak istemeyen Aslan’da operasyonu yürüten Şükrü Hanedar’ın bu hafta içerisinde Çin’e giderek görüşmelere nokta koyması bekleniyor.

 

Ersun Yanal ile anlaşan Fenerbahçe'nin de devre arası transfer döneminde bir yapılanmaya gitmesi bekleniyor.

Ramires iddiası!

Çin Ligi ekiplerinden Jiangsu’da kadro dışı bırakılan Ramires için Fenerbahçe'nin devrede olduğu konuşuluyor. Sözleşmesi Aralık 2019’da sona erecek olan oyuncu için, Fenerbahçe yönetimi hem Ramires'in menajeri hem de Jiangsu ile görüşmelere başlayacak.

Slimani'nin yolcu...

Fenerbahçe'de bir türlü bekleneni veremeyen Cezairli golcü Slimani'nin ise takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Slimani’ye Fulham’ın ardından İskoç kulübü Celtic ve Portekiz ekibi Sporting’in talip olduğu iddia ediliyor.

Burak Yılmaz bombası!

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmasının ardından Trabzonspor'dan eski öğrencisi Burak Yılmaz'ı istediği iddia edildi. Bordo mavili kulüpte kadro dışı kalan tecrübeli golcü, geçtiğimiz günlerde TFF'ye başvurarak alacakları karşılığında sözleşmesinin feshini istemişti.

Beşiktaş, Pepe ile yollarını ayırdı...

Beşiktaşta geçtiğimiz günlerde flaş bir ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlı kulüp, Portekizli futbolcu Pepe'nin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.  

35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmenin ardından sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Babel de ayrılabilir!

Pepe'nin Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından gündeme bir iddia daha bomba gibi düştü. Pepe ile yolların ayrılmasının ardından gözler Babel'e çevrildi. Sosyal medyadan taraftarla yaşadığı olay sonrası Babel kadro dışı bırakılan Babel'le de yollar ayrılabilir...

Beşiktaşta ayrılıkların ardından yapılacak olan transfer için iddialar da ortada dolaşıyor. Son olarak, Crystal Palace forması giyen Benteke siyah-beyazlı takımın yeniden gündemine geldi.

Crystal Palace'de forma giyen Benteke, Beşiktaş'a kiralık olarak teklif edildi. Anlaşmanın içinde satın alma opsiyonu da Beşiktaş'ta olacak. 

Trabzonspor'un ise, Ocak ayında 3 bölgeye transfer yapmayı planlıyor. Yönetim, Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın kadro dışı kalmasının ardından transfer için harekete geçmişti.

Pepe'ye veto!

Beşiktaşta Pepe ile yolların ayrılmasının ardından, Pepe ve Trabzonspor iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.  Trabzonspor yönetiminden Pepe ismine maliyeti nedeniyle veto geldiği öğrenildi.


Senin için hazırladığımız haberler