Galatasaray'da Feghouli, St. Johnstone maçında ilk 11'de

12.08.2021 - 19:45 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 00:46

Son dakika spor haberleri... Galatasaray'daki geleceği merak edilen ve transferi tartışma konusu olan Feghouli, St. Johnstone maçında ilk 11'de yer aldı.

Galatasaray'da Feghouli, St. Johnstone maçında ilk 11'de

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray,  UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş maçında St. Johnstone ile kozlarını paylaşıyor.  Sarı - kırmızılılarda Sofiane Feghouli geçen sezonki Trabzonspor maçından sonra ilk defa bir resmi maçta ilk 11’de yer alıyor.

Diagne 11'e, Mostafa Mohamed kulübüye

Tur mücadelesi verecek Galatasaray'ın ilk 11'inde sürpriz isimler yer aldı. Ön hattı Arda Turan, Diagne ve Feghouli’den kurulurken, Mostafa Mohamed, Babel, Aytaç gibi isimlerin kulübeye çekildiği görüldü. 

Feghouli 9 maç sonra bir resmi maçta ilk 11’de

Galatasaray’ın ilk 11’indeki sürpriz kararlardan biri de Sofiane Feghouli oldu. Başkan Burak Elmas’ın kendisinden kulüp bulmasını istediği Feghouli 9 maç sonra bir resmi maçta ilk 11’de yer aldı. Cezayirli yıldız en son 21 Nisan’daki Trabzonspor maçına 11’de çıkmıştı.

 

'Gelecek sezon kadrosunda düşünmüyoruz'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, daha önce yaptığı bir açıklamada Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'den kendilerinie kulüp bulmasını istediklerini şu sözlerle açıklamıştı: ''Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Bize hizmetleri oldu fakat bu ücret yapısıyla, bu maliyetle Galatasaray'ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerinin ödememizin mümkün olmadığını ve kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek kısa sürede kendilerine kulüp bulurlar ve iyi ilişkilerle yolları ayırırız. Bu yönetim kararıdır, iki oyuncuyu da mali olarak gelecek sezon kadrosunda düşünmüyoruz."

 

'FEGHOULI DİRENİYOR' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

'Kadro planlamasına saygı göstermek durumundalar'

Daha önce bu konu hakkında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'de konuşmuş ve ''Falcao ve Feghouli ile yönetimin bir konuşması oldu. İkisi de kulüp için değerli oyuncular. Gitmek isteyen oyuncumuz şu an için yok. Ancak bu durumda da yapacağımız kadro planlamasına saygı göstermek durumundalar'' açıklamasını yapmıştı. 

Feghouli'nin Galatasaray'daki asist ve gol sayısı

2017 yılında geldiği Galatasaray'da toplam 133 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu, 29 gol atıp 27 asist yaptı. 

Feghouli golünü attı

Galatasaray'ın St. Johnstone deplasmanında attığı 3. gol Sofiane Feghouli'den geldi. 31 yaşındaki oyuncu 205 gün sonra golle tanıştı. Cezayirli oyuncu, sarı-kırmızılı formayla son golünü en son 20 Ocak 2021 tarihinde Denizlispor'a karşı atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler