İstifanın perde arkası belli oldu!

11.06.2017 - 13:17 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 13:17

 Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi, Ali Rıza Egemen görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Trabzonspor yönetiminden istifa eden Ali Rıza Egemen'in gerekçeleri belli oldu.

Buna göre Egemen'in, Ankara'da Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve Trabzon'da altyapı sorumluluğuna getirilecek olan İhsan Derelioğlu ile yapılan görüşmelere alınmaması bardağı taşırdı. Ali Rıza Egemen bu konuda yakın arkadaşı olan Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile tartışma yaşadı ve istifa kararı alarak bunu Twitter'dan duyurdu...

 BAŞLANGIÇ ANKARA'DA

Ali Rıza Egemen'i istifaya taşıyan süreç Ankara'da başladı. TFF Genel Kurulu olarak Başkent'e giden Trabzonspor heyetinde Ali Rıza Egemen de yer aldı. Ankara'da ligde son hafta yaşanan olayları görüşmek üzere Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve Genel Sekreter Gençağa Meriç, Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve bir yöneticiyle özel bir toplantı gerçekleştirdi. Ancak bu toplantıya alınmayan Egemen ilk tepkisini orada gösterdi.

 TRABZON'DA DEVAM ETTİ

Egemen'in ikinci tepkisi Trabzon'da gerçekleşti. Altyapıda bir süredir devam tartışmaların sonucunda Cem Bağcı ve Murat Dizdar'la yolların ayrılması büyük oranda kesinleşince, yeni sorumluluk için Asbaşkan Çubukçu, dün (cumartesi) İhsan Derelioğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Ancak toplantıyı öğrenen Egemen, duruma yine tepkili yaklaştı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile yıllardır süregelen yakın dostluğu ve yönetim içerisindeki desteğine rağmen dışarda tutulması Ali Rıza Egemen'in istifa kararı vermesinde büyük rol oynadı.  Çubukçu ile tartışan Egemen, gece yarısı önce iki tane sitem içerikli tweet attı sonra da istifasını açıkladı.

Böylelikle Ali Rıza Egemen, Trabzonspor yönetiminden istifa eden dördüncü yönetici oldu. (Trabzon Ajans)

Senin için hazırladığımız haberler