İsviçre basını duyurdu: Roman Bürki'nin Galatasaray transferi yattı!

29.01.2022 - 20:12 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 21:46

Galatasaray'ın Dortmund'tan transfer etmek istediği Roman Bürki transferi iptal olduğunu İsviçre basını yazdı. İşte transferin iptal olma nedeni... Detaylar haberde

İsviçre basını duyurdu: Roman Bürki'nin Galatasaray transferi yattı!

AJANSSPOR DIŞ HABER

İsviçre’niN Blick gazetesi yayın yönetmeni Andreas Böni, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın daha önce anhlaşma sağladığı açıkladığı kaleci Roman Bürki transferinin yattığını duyurdu. İşte detaylar...

Transfer yattı

Andreas Böni, sosyal medya hesabından İstanbul'a gitmesi beklenen Bürki'nin transferi son anda yattığı duyurdu. Böni, ''Roman Bürki, Galatasaray'a transfer olmayacak. Transfer masadan kalktı.'' paylaşımı yaptı.

Burak Elmas, anlaştıklarını duyurmuştu

Genel kurul üyeleri ile online bir toplantı gerçekleştiren Burak Elmas, Muslera'nın takımda kalıp kalmayacağı ve kaleci transferi konusunda, "Muslera bizim kaptanımız. Göndermek gibi bir niyetimiz yok. Muslera sakatken yerini doldurabilecek bir kaleci alacağız. Roman Bürki için oyuncu tarafı ile anlaştık. Kulübü ile görüştüğümüz detaylar var. Gedson konusunu gördükten sonra imzalar atılmadan hiç bir transfer için %100 bitti demem" ifadelerini kullanmıştı.

Bürki, ilk 11 garantisi istedi

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Roman Bürki'nin Sarı-Kırmızılılardan istediği ortaya çıktı. Alman basınından Patrick Berger'in haberine göre, tecrübeli oyuncu Galatasaray'dan ilk 11 oynama garantisi istediğini ve Muslera'nın geri dönüşünden sonra yedeklere düşme tehlikesi olduğunu söyledi. 

Senin için hazırladığımız haberler