İtalya taraftarının tehdit ettiği Morata, ailesiyle Sardinya'da

10.07.2021 - 16:36 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 16:46

Magazin haberleri... Juventus'un yıldız forveti Alvaro Morata, EURO 2020'deki performansından ötürü İtalya taraftarını kızdırdı. Ancak Morata ailesiyle Sardinya tatilinde. İşte detaylar...

İtalya taraftarının tehdit ettiği Morata, ailesiyle Sardinya'da

AJANSSPOR - MAGAZİN

 

Juventus'un yıllık 10 milyon Euro'dan 2 yıllığına Atletico Madrid'den kiraladığı Alvaro Morata, İtalya'daki Sardinya Adası'nda tatile çıktı. Eşi Alice Campello'yla beraber bol bol fotoğraf çeken oyuncu, EURO 2020'deki performansından ötürü eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 

Ölüm tehditleri aldı

İtalya - İspanya maçının 80. dakikasında İtalya filelerini havalandıran Morata, Çizme taraftarını çileden çıkarttı. İtalya taraftarı, maçtan sonra Morata'yı sosyal medyada eleştirmekle yetinmedi; bir de ölümle tehdit etti. Morata ise ölüm tehditlerini dikkate almadı.

"Bu durum kabul edilemez..."

Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda: "Bu mesajların İtalyan olmamla ilgili olduğunu düşünmüyorum, bu cehaletle alakalı. Daha zayıf bir kişinin başına gelseydi, daha büyük bir sorun olurdu. Futbolun, sadece insanları birleştirmesi gereken bir spor olduğunu ve hayal kırıklıklarımızı dışa vurmak için kullanılmadığını unutmamak gerekir. Umarım gelecekte bu tarz insanlara karşı önlem almak mümkün olur. Çünkü bu durum kabul edilemez" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler