Milan, Alexander Sörloth'u istiyor

İsa Kethüda
30.07.2021 - 17:16 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 17:31

Transfer haberleri.. İtalya Ligi takımlarından AC Milan, RB Leipzig forması giyen Norveçli golcü Alexander Sörloth'u transfer etmek istiyor. İşte detaylar.

Milan, Alexander Sörloth'u istiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

2019-2020 sezonunda Trabzonspor'da başarılı bir performans ortaya koyan ve Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'e 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Alexander Sörloth'a İtalya'dan bir takım daha talip oldu.

Milan devrede

Norveçli gazeteci Andreas Korssund'un haberine göre; İtalyan devi AC Milan, Alexander Sörloth'u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Henüz görüşme yok

Haberde, Alman ekibiyle şu ana kadar bir görüşmenin yapılmadığı ancak Milan'ın oyuncuya ilgisinin olduğu belirtildi.

Jesse Marsch'ın vereceği karar bekleniyor

Bilindiği üzere RB Leipzig teknik direktörü Jesse Marsch'ın, yeni sezon kampında Norveçli golcüye bir şans vereceği ve ona göre takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili bir karar vereceği açıklanmışltı.

Trabzonspor & Fenerbahçe & Roma

Öte yandan oyuncunun takımdan ayrılması durumunda Süper Lig'den Trabzonspor, Fenerbahçe ve İtalya Serie A Ligi'nden ise AS Roma kulübü oyuncuyla yakından ilgileniyor. 

Sözleşmesi devam ediyor

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezon forma giydiği 37 maçta 6 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler