İtalyanlar duyurdu! Bedava orta saha Süper Lig devine...

22.11.2021 - 11:35 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 11:43

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesine haftalar kala takımlar transfer çalışmalarını sürdürürken, Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

İtalyanlar duyurdu! Bedava orta saha Süper Lig devine...

Ezeli rakipler Alvaro Medran'a talip

Fotomaç'ın İtalyan spor sitesi Calcio Mercato'dan derlediği göre; kadrosuna bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın, İspanyol futbolcu Alvaro Medran'ı renklerine bağlamak istediği belirtildi. Haberde, yıldız futbolcuyla Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin de ilgilendiği kaydedildi.

Real Madrid ve Valencia'da oynadı

Daha önce İspanyol devleri Real Madrid ve Valencia'da da forma giyen ve merkez orta saha ile 10 numara olarak oynayabilen Alvaro Medran şu anda boşta bulunuyor.

Başka talipleri de var

Medran ile Türk kulüpleri arasındaki diyaloğun oldukça ilerlediği belirtilirken, İspanyol futbolcu için Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden de talipler olduğu ifade edildi.

Bonservisi elinde

Son olarak MLS ekiplerinden Chicago Fires'da forma giyen Medran geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir mesajla Amerikan ekibine veda etti ve serbest futbolcu konumuna geldi.

Transfer mesajı

Medran, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Chicago'ya veda ederken, "Bir sonraki bölüme hazırız" yazarak transfer mesajı verdi.

32 maçta 3 gol, 6 asist

MLS'te Chicago ile 32 maça çıkan Medran takımına 3 gol 6 asistlik bir katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler