İtalyanlar duyurdu! Sırp yıldız, F.Bahçe için geliyor...

08.09.2024 - 15:15 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 15:54

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Sırp orta saha sol oyuncusu Filip Kostic ile görüşüyor.

İtalyanlar duyurdu! Sırp yıldız, F.Bahçe için geliyor...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray'ın da listesinde yer alan ve İtalya Ligi'nde Juventus'ta oynayan Filip Kostic'i kadrosuna katmak istiyor.

F.Bahçe, Kostic ile anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Sarı-Lacivertli ekibin, Sırp orta saha sol oyuncusunun transferi için Juventus ile satın alma opsiyonuyla kiralık olarak prensipte anlaşmaya vardığı ve oyuncunun Türkiye'ye geleceği belirtildi.

Bu akşam İstanbul'da olacak

Sports Digitale'da yer alan habere göre de Filip Kostic bu akşam saat 22.00'de İstanbul Sabiha Gökçen Genel Havacılık Terminali'nde olacak.

Juventus'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 31 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaray'ın teklif yaptığı iddia edilmişti

Sırp yıldızın ismi Fenerbahçe'nin dışında Süper Lig devi Galatasaray ile anılmış, hatta sarı-kırmızılı yönetimin Kostic'e 3 yıl için 12 milyon Euro teklif ettiği iddia edilmişti.

Galatasaray'ın oyuncunun kulübü Juventus'a ise 4 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ancak İtalyan devinin en az iki katını istediği ifade edilmişti.

Juventus performansı

Juventus ile 87 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki futbolcu, 3 gol ve 15 asist kaydetti.

Sırp futbolcu 2022 yılında E. Frankfurt'tan 14.7 milyon Euro karşılığında İtalyan temsilcisine transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler