Fatih Karagümrüklü Levent Mercan, Monza'nın Transfer Listesinde

İsa Kethüda
22.03.2023 - 12:54 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 12:57

Fatih Karagümrük’ün yakaladığı çıkışta önemli pay sahiplerinden biri olan isimlerden Levent Mercan’ı İtalyan takımları başta olmak üzere birçok takım izliyor.

Fatih Karagümrüklü Levent Mercan, Monza'nın Transfer Listesinde

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 10 maçta yenilgi yüzü görmeyerek 4 galibiyet, 6 beraberlik alan ve ligde 9’uncu sıraya kadar yükselen Fatih Karagümrük’te gurbetçi oyuncu Levent Mercan’ın talipleri artıyor.

Birçok takımın dikkatini çekti

Asıl mevkisi orta saha olan ve Caner Erkin’in ayrılmasıyla birlikte teknik direktör Andrea Pirlo’nun sol bek pozisyonunda görevlendirmeye başladığı 22 yaşındaki oyuncu, yükselen performansı ile birçok kulübün dikkatini çekti. 

Monza şartlarını sordu

İtalya Serie A ekiplerinden Monza’nın Mercan için bilgi topladığı ve Fatih Karagümrük’e transfer için şartlarının sorulduğu öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'un kalmak için 2 şartı var!
Habere Git

İzlemek için Türkiye'ye gelecekler

Monza’nın izleme ekibinin önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek birkaç maçta Levent Mercan’ı canlı izleyeceği de gelen bilgiler arasında.

Ligin 2’nci yarısıyla birlikte ciddi bir istikrar yakalayan 22 yaşındaki oyuncu, hücuma çıkışlarında etkili tercihleri ile dikkat çekiyor. 

4 Ocak’ta oynanan Kayserispor maçının henüz 1’inci dakikasında şık bir vuruşla bu sezonki ilk golünü kaydetmişti. 

İlgini Çekebilir
TFF'nin kararına tepki göstermişti! Beşiktaş'tan, UEFA'ya başvuru...
Habere Git

Mercan, 10 Mart’ta oynanan Giresunspor maçında da frikikten attığı golle takımının aldığı 1 puanda önemli rol oynamıştı. Levent Mercan’ın İstanbul ekibiyle Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler