Ivan Juric, Fenerbahçe'den Diego Rossi'yi Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
28.11.2022 - 16:33 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 16:36

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Torino Teknik Direktörü Ivan Juric, Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Rossi'yi kadrosunda görmek istiyor. Detaylar...

Ivan Juric, Fenerbahçe'den Diego Rossi'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe forması giyen Uruguaylı golcü oyuncu Diego Rossi'ye talipler çıkmaya devam ediyor. Golcü oyuncu için İtalyan ekibi Torino'nun  Torino Teknik Direktörü Ivan Juric'in olumlu rapor verdiği ve transfer edilmesini istediği iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe'de forma giyen Uruguaylı futbolcu Diego Rossi'ye, İtalyan ekibi Torino talip oldu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Torino Teknik Direktörü Ivan Juric'in, Rossi'yi kadrosunda görmeyi çok istediği ve Rossi'nin İtalyan pasaportunun bulunmasından dolayı transfer için öncelikli tercihlerde bulunduğu öne sürüldü.

Diego Rossi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 12 maçta 3 gol atıp, 2 de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe özlemini video ile anlattı!
Habere Git

24 yaşındaki futbolcunun, Uruguay'ın yanı sıra İtalyan pasaportu taşımasının Torino'nun transfer isteğini arttıran bir etken olduğu kaydedildi.

Öte yandan Ivan Juric'in ekibinin Fenerbahçe'den izlediği tek ismin Diego Rossi olmadığı ve Joao Pedro'yu da takip ettiği öne sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler