Göztepe'de Adis Jahovic, Ege Özkayımoğlu ve Arda Özçimen'den Açıklama

23.04.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 18:39

Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalarak Süper Lig'den düşen Göztepe'de Adis Jahovic, Ege Özkayımoğlu ve Arda Özçimen açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Göztepe'de Adis Jahovic, Ege Özkayımoğlu ve Arda Özçimen'den Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK deplasmanına giden Göztepe, lige tutunma yolunda kritik maça çıktı. 3 puan harici hiçbir sonucun yaramadığı İzmir temsilcisi, 1-0 öne geçmesine rağmen centilmence kalesini bışaltarak beraberlik golüne izin verdi ve ligden düştü. Maçın ardından Göztepeli oyuncular açıklama yaptı.

Ege Özkayımoğlu: "Futbolda bunlar yaşanabiliyor"

Göztepe'nin 20 yaşındaki genç oyuncusu Ege Özkayımoğlu şunları söyledi: "Tabii ki çok üzgünüz. Bu sene çok fazla isteyip yapamadığımız çok şey oldu. Futbolda maalesef bunlar yaşanabiliyor."

"Ben 12 senedir bu kulübün içindeyim. Gerçekten çok üzgünüm. Bütün herkesten teker teker özür dilemek istiyorum. Diyebileceğim tek şey Allah'ın izniyle tekrardan en güzel yerlere emeğimizle bir şekilde tekrar getireceğimize inanıyorum. Çok üzgünüz."

Arda Özçimen: "Söyleyecek bir şeyim yok"

Maçın ardından kameralar önüne gelen Arda Özçimen ise "Fazla söyleyebileceğim bir şey yok. Bu takımın altyapısından çıktım, emek verdim ve vermeye devam edeceğim. Üzgünüz. Fazla söyleyecek bir şeyim yok." dedi.

Jahovic: "Tabii ki ben mutluyum"

Karşılaşmanın gol perdesini açan isim olan Adis Jahovic ise şunları kaydetti: "Çok teşekkürler. Tabii ki ben mutluyum Göztepe'de oynamaktan dolayı. 3 sene sonra geri döndüm. Çok zor deplasman burası. Kazanmak isterdik ama olmadı ve 1-1 bitti. Takım arkadaşlarımı mücadelesinden dolayı kutluyorum."

"Pozisyona koştum ve gol attım"

Maçın son anlarında yaşananlar hakkında gelen soruyu yanıtlayan Jahovic, "Ben orada çok karışmadım, açıklama yapmıyorum. Tabii ki biz profesyonel futbolcularız. Sahada çalışıyor herkes. Ben de pozisyona koştum ve gol attım. Sonra zaten, çok açıklama yapmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler