Jan Oblak, Atletico'dan ayrılmak istiyor

14.11.2018 - 00:45 | Son Güncellenme: 14.11.2018 - 00:45

İspanya Ligi (LaLiga Santdander) takımlarından Atletico Madrid forması giyen kaleci Jan Oblak ocak ayında takımdan ayrılmak istiyor.

İspanya Ligi (LaLiga Santdander) takımlarından Atletico Madrid forması giyen kaleci Jan Oblak ocak ayında takımdan ayrılmak istiyor.

İspanyol gazetesi Marca'da yer alan habere göre; Jan Oblak diğer oyuncuların ücretlerinde iyileşme yapıldığı ancak kendisininkine yapılmadığı gerekçesiyle ocak ayında transfer teklifi geldiği taktirde takımdan ayrılmak istiyor.

Sloven kalecinin sözleşmesi 2021 yılında bitiyor. Şu ana kadar da Oblak'a sözleşme uzatma teklifi yapılmadığı ve bu nedenle de ayrılmak istediği belirtildi.

Arıca Jan Oblak, Atletico Madrid'de üst üste Zamora kupasını kazanan ilk kaleci oldu. Sloven kaleci Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynana karşılaşmada da 100. kez Atletico Madrid formasını giydi. 

Ödül sonrası Atletico Madrid sitesine açıklamalarda bulunan Oblak, "Bunun için tüm hayatım boyunca çalışıyorum ve sürekli çalışmaya devam ediyorum. Bu ödülü de takım sayesinde aldım. Çünkü bana çok yardımcı oluyorlar. Takım arkadaşlarıma ve taraftarlara bana yardımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler