Jandarma Personel Temin çöktü mü, ne zaman açılacak? Uzmanlık başvurusu nereden yapılacak?

21.01.2021 - 16:19 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 16:22

Jandarma Sözleşmeli Uzman Er alımı ilanı yayınlandıktan sonra başvuru yapmak isteyenler Jandarma Personel Temin sitesinden başvuru yapmak için girdiler ve site çöktü. Dün geceden bu yana Jandarma Personel Temin sistemine giriş yapılmıyor. Jandarma Uzmanlık başvurusu nereye yapılacak ve Personel Temin ne zaman açılacak gibi araştırmalar sürüyor. Personel Temin açılacak mı, ne zaman açılacak ve sistem ne zaman düzelecek? e -devlet üzerinden uzmanlık başvurusu nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar...

Jandarma Personel Temin çöktü mü, ne zaman açılacak? Uzmanlık başvurusu nereden yapılacak?

Jandarma Sözleşmeli Uzman Er alımı ilanı yayınlandıktan sonra başvuru yapmak isteyenler Jandarma Personel Temin sitesinden başvuru yapmak için girdiler ve site çöktü.  Dün geceden bu yana Jandarma Personel Temin sistemine giriş yapılmıyor. Jandarma Uzmanlık başvurusu nereye yapılacak ve Personel Temin ne zaman açılacak gibi araştırmalar sürüyor.  Personel Temin açılacak mı, ne zaman açılacak ve sistem ne zaman düzelecek? e -devlet üzerinden uzmanlık başvurusu nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar...

Jandarma Uzmanlık başvurusu nasıl yapılır?

Jandarman uzman erbaş alımı başvuruları sadece "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" internet adresinden ‘‘Personel / öğrenci alım başvuruları ve sonuçları’’ kısmından gerçekleştirilecektir.

Jandarma Uzman kaç kişi alacak?

Jandarma Genel Komutanlığına 3 bin 770 jandarma, 925 lojistik alt branşlı, 265 muhabere, 14 at bakıcısı, 13 bot serdümeni, 10 havacılık ve 3 kurbağa adam branşlarında olmak üzere 5 bin sözleşmeli uzman erbaş temin edilecek.

Başvuruları ile ilgili detaylar "www.jsga.edu.tr" internet adresindeki "2021 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini" kılavuzunda yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler