Jehezkel için İsrail takımları sıraya girdi

01.02.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 11:02

Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrılan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’e ülkesinden yeni bir talip daha çıktı. Daha önce Maccabi Tel Aviv, Hapoel Beer Sheva’nın girişimde bulunduğu İsrailli için son talip Beitar Jerusalem oldu.

Jehezkel için İsrail takımları sıraya girdi

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’e ülkesinden adeta teklif yağıyor. İlk olarak Maccabi Tel Aviv ve eski kulübü Hapoel Beer Sheva’nın kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu 27 yaşındaki futbolcu için Beitar Jerusalem de devreye girdi. One’ın haberine göre, Gadi Kinda’yı Maccabi Haifa’ya kaptıran İsrail ekibinin, yeni hedefinin Sagiv Jehezkel olduğu öne sürüldü. 

3 yıllık teklif sundu

Bir sezon içerisinde Antalyaspor ve Hapoel Beer Sheva takımlarının formalarını giydiğinden 3’üncü transferini yapmak için FIFA’dan onay bekleyen Jehezkel, bu sorunun aşılması halinde Beitar Jerusalem’in talebi resmi olarak masaya yatırılabilecek.

İsrail ekibinin, Jehezkel’e 200 bin Dolar imza parası, ilk 2 sezon için 250 bin Dolar ve 3’üncü sezon için de 300 bin Dolar’lık bir teklif sunduğu İsrail basınında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş-Trabzonspor maçı için deplasman seyircisi kararı!
Habere Git

Düşük maaş teklifi

Antalyaspor’un en az zararla atlatmaya çalıştığı süreçte Kırmızı-Beyazlıların, 650 bin Euro’luk borcunun silinmesi karşılığında bonservisinin verilmesi teklifi, Jehezkel’in eski kulübü Hapoel Beer Sheva tarafından reddedilmişti. 

İsrail ekipleri, Jehezkel için bonservis ödemek istemezken, orta yolun bulunamaması halinde İsrailli futbolcunun maaşının bir kısmını Antalyaspor ödemeye devam edebilir. 

Antalyaspor’da yıllık 450 bin Euro kazanan Jehezkel, daha düşük teklifle yeni takımına imza atması halinde maaşının bir kısmı Kırmızı-Beyazlılar tarafından ödenmeye devam edebilir.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 1 haftada 2 milyar TL'lik ödeme!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler