Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Kasımpaşa Maçında Penaltıyı Batshuayi'den Aldı

Orhan Gülek
29.01.2023 - 20:21 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 20:32

Lig'de Kasımpaşa'yı ağırlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, kazanılan penaltı atışını Batshuayi'den alarak Valencia’nın atmasını istedi. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Kasımpaşa Maçında Penaltıyı Batshuayi'den Aldı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Gaziantep FK ve Ümraniyespor'u son dakikalarda attığı gollerle deviren Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Heyecan dolu geçen mücadelenin 33. ile 37. dakikasında yaşananlar gündem oldu.

Volkan Bayarslan, beyaz noktayı gösterdi

Karşılaşmanın 33. dakikasında Batshuayi'nin pasında topla buluşan Enner Valencia, Graovac'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve 33. dakikada hakem Volkan Bayarslan penaltı kararı verdi.

Jesus sinirlendi! Batshuayi yerine Valencia geçti

Penaltı kazanan Fenerbahçe'de topun başına Michy Batshuayi geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus sinirli bir şekilde Arao'yu yanına çağırdı ve penaltıyı Valencia'nın kullanmasını istediğini söyledi.

İlgini Çekebilir
CANLI| Fenerbahçe- Kasımpaşa
Habere Git

Valencia'nın penaltı vuruşu iptal edildi

Arao'nun Batshuayi'ye Jesus'un isteğini söylemesinin ardından topu Enner Valencia aldı. 35. dakikada kullanılan penaltıda top direkten döndü. Ekvadorlu yıldız pozisyonu golle tamamlasa da üst üste iki vuruş yaptığı için gol önce iptal edildi. 

Valencia iki kez penaltı noktasında

Hakem Volkan Bayarslan, Kasımpaşa kalecisi Erdem'in penaltıda çizgi ihlali yaptığı gerekçesiyle penaltı tekrarı istedi. VAR'dan onay bekleyen Volkan Bayarslan, penaltının tekrar edilmesini istedi.

Taraftar Arda Güler'in atmasını istedi

İkinci penaltı kullanılmadan önce tribünlerin penaltıyı Arda Güler'i atması yönünde tezahüratlar yapılırken Valencia 37. dakikada hata yapmadı ve penaltıyı gole çevirdi.

Valencia'dan 17. gol

Valencia, penaltı golünden 2 dakika sonra bir kez daha ağları sarstı ve takımını 1-0'dan 2-1 öne geçirmiş oldu. Süper Lig'de 17 maçına çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 17 gole ulaştı.

Rıdvan Dilmen: "Arda' tezahüratı doğru değil"

Öte yandan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, penaltın pozisyonuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dilmen, "Penaltı öncesinde taraftarın, 'Arda' tezahüratı doğru değil. Valencia'nın penaltıyı gol yaptıktan sonraki tavrı da bu yüzdendi.Valencia, tribünlerin Arda tezahüratından sonra moral olarak düştü." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler