Fenerbahçe- Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saati Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
24.05.2023 - 08:51 | Son Güncellenme: 24.05.2023 - 20:09

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe kendi sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın 11'i, kanalı ve tarihi merak konusu olmaya başlandı. Detaylar...

Fenerbahçe- Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saati Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupasında yarı final heyecanı sürüyor. Yarı final ikinci karşılaşmalarında Fenerbahçe kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Karşılaşmanın kanalı ve canlı yayını merak konusu olmaya başlandı. İşte maça dair detaylar...

Fenerbahçe- Sivasspor maçı kanalı ve tarihi

Fenerbahçe Sivasspor rövanş mücadelesi ise 24 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30'da oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasına sahne olacak Fenerbahçe Sivasspor maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, İrfan Can Kahveci, Zajc, Arda, Valencia, Batshuayi 

Sivasspor: Ali Şaşal, Robin Yalçın, Goutas, Caner, Uğur, Cofie, Charisis, Ulvestad, Saiz, Gradel, Leke James

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Altay Bayındır sevinci!
Habere Git

Maçın hakemi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bugün Ülker Stadyumu'nda saat 20.30'da oynanacak olan Fenerbahçe - Sivasspor maçının hakemleri açıklandı. TFF'nin resmi sitesinden yapılan duyuruya göre, karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan olacak.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor maçında 3 oyuncusundan yaralanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel ve Lincoln Henrique önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Samet için 48 saat beklerse TFF ne yapacak?
Habere Git

Sivasspor'da 2 eksik

Sivasspor'da sakatlıkları devam eden Ziya Erdal ve Murat Paluli dışında eksik bulunmuyor.

Geçen sezon Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başaran Sivasspor, bu sezon organizasyona 5. turdan dahil oldu. Bu turda Esenler Erokspor ile eşleşen kırmızı-beyazlılar, rakibini 5-2 yenerek eledi.

Hedef 9. final

Fenerbahçe, rakibini geçmesi durumunda son 19 sezonda 9. kez final heyecanı yaşayacak. Sarı-lacivertliler, geride kalan 18 sezonda 2004-2005, 2005-2006, 2008-2009, 2009-2010, 2011-2012, 2012-2013, 2015-2016 ve 2017-2018 sezonlarında 8 defa final oynama başarısı gösterdi. Fenerbahçe, bu finallerden sadece 2'sinde mutlu sona ulaşabildi.

Bu sezon rakibine yenilmedi

Fenerbahçe, bu sezon Demir Grup Sivasspor'a hiç boyun eğmedi. Sarı-lacivertliler, rakibiyle ligde oynadığı maçları sahasında 1-0, deplasmanda ise 3-1 kazandı. İki takım arasında kupada Sivas'ta oynanan müsabaka ise golsüz sona erdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, PSG ile görüşme yaparken Fenerbahçe devreye girdi
Habere Git

VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe - Sivasspor karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Alper Ulusoy
  • AVAR: Suat Arslanboğa
  • AVAR: Erdem Bayık
Senin için hazırladığımız haberler