Konyaspor'da Pedrinho ile Jevtovic, Bodrum DK mağlubiyetini değerlendirdi

25.08.2024 - 00:20 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 00:44

Pedrinho-KonyasporBu sezon Süper Lig'de ilk kez yer alan Bodrum FK, 3. haftada konuk ettiği Konyaspor'u 3-1 yendi. Maç sonu Pedrinho ile Jevtovic değerlendirmelerde bulundu.

Konyaspor'da Pedrinho ile Jevtovic, Bodrum DK mağlubiyetini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Sipay Bodrum FK, TÜMOSAN Konyaspor'u konuk etti. Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan maçtan ev sahibi takım 3-1 galip ayrıldı.

Maç sonu Pedrinho ile Jevtovic değerlendirmelerde bulundu.

Jevtovic: "Bugün bize iyi bir ders oldu"

Marko Jevtovic, "Sonuçtan sonra hayal kırıklığına uğradığımızı söyleyebilirim. Burada çok basit yenilen 3 tane gol var. Ve burada elbette saha ve zemin şartları, rüzgar şartları diyecek olsak dahi bunlar bahane olarak kabul edilemez. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bugün bize iyi bir ders oldu." dedi.

Pedrinho: "Kafama gelen bir darbe var"

Pedrinho ise şu ifadeleri kullandı: "Burada skordan sonra kırıcı bir nokta oldu. 30. dakikadan sonra oynamak çok zor olmaya başlandı. Kafama gelen bir darbe var. Bu darbeden sonra ev sahibi ekibin üstünlük kurduktan sonra pozitif olmak daha da zor oldu. Defansta yaptığımız hatalar var. Bundan dolayı cezalandırıldık.

2 gol atmış olmam frikikten benim açımdan güzel bir şey. Takımım için çalışmaya devam edeceğim, kendi performansımı geliştirmek için çalışmaya devam edeceğim. Keşke bugün buradan galibiyetle ayrılıyor olabilseydik bu da daha güzel olacaktı."

Senin için hazırladığımız haberler