Çaykur Rizesporlu Joel Pohjanpalo'dan Beşiktaş paylaşımı

Feride Kara
10.05.2022 - 00:04 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 09:03

Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizesporlu futbolcu Joel Pohjanpalo Beşiktaş'ın stadyumu Vodafone Park'tan bir paylaşım yapınca akıllara transfer geldi.

Çaykur Rizesporlu Joel Pohjanpalo'dan Beşiktaş paylaşımı

AJANSSPOR HABER

Çaykur Rizespor'un Finlandiyalı oyuncusu Joel Pohjanpalo takımı küme düşse de Süper Lig'in gol krallığı sıralamasında iddialı durumda. Pohjanpalo attığı 16 golle Kasımpaşalı oyuncu Umut Bozok'la beraber ilk sırada yer alıyor. Bonservisi Bayer Leverkusen'de bulunan Pohjanpalo sezon başında Çaykur Rizespor'a kiralık olarak imza atmıştı. Finlandiyalı santrfor daha önce Union Berlin, Hamburger ve Fortuna Düsseldorf gibi takımlarda kiralık olarak oynamıştı.

Beşiktaş paylaşımı yaptı, sonra sildi

Joel Pohjanpalo sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın stadyumu Vodafone Park'tan bir paylaşım yaptı. Pohjanpalo yaptığı paylaşıma düşünen bir emoji koydu. Finli oyuncu kısa bir süre sonra ise paylaşımını kaldırdı. Golcü futbolcunun paylaşımı sonrası akıllara Beşiktaş'a transfer mi olacak sorusu geldi.

Sadece Fenerbahçe'ye gol atamadı

Bu sezon attığı gollerle konuşulan  Joel Pohjanpalo Galatasaray'a çıktığı iki maçta iki gol atıpı bir asist yaptı. Beşiktaş'a karşı iki gol atan Finli oyuncu Trabzonspor karşısında ise üç gol birden atarak takımını galibiyet taşımıştı. Joel Pohjanpalo dört büyüklerden sadece Fenerbahçe'ye gol atamadı.

Senin için hazırladığımız haberler