Joker gibi oyuncu! Alanyaspor transferi resmen açıkladı...

19.01.2021 - 15:10 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 15:45

Transfer haberi... Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, transferde atağa kalktı. Bir futbolcu ile yol ayrımına giden Alanyaspor, orta sahaya bir transfer yaptı. Alanyaspor'un yeni transferi Damian Kadzior kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

Joker gibi oyuncu! Alanyaspor transferi resmen açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de üst sıraları zorlayan Polonyalı sağ kanat oyuncusu Damian Kadzior'u transfer etti. Damian Kadzior ile kaç yıllık sözleşme imzalandı? Detaylar haberimizde...

Alanyaspor'un yeni transferi çok amaçlı bir futbolcu

Alanyaspor, resmi hesabından açıklama yaparak Damian Kadzior transferini duyurdu. Yapılan açıklamada futbolcu ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşması yapıldığı bildirildi. Futbolcu, sağ kanat, sol kanat ve forvet arkasında oynayabiliyor. Dolayısıyla Alanyaspor'da yeni joker olarak görev yapacak.

Hasan Çavuşoğlu: "En iyi performansı sergileyeceğine inanıyorum"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "İspanya'nın Eibar takımından Kadzior'u takımımıza dahil ediyoruz. Aynı zamanda Polonya Milli Takımı'nda da oynuyor. Sahada en iyi performansı sergileyeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim"

Transferi hakkında açıklama yapan futbolcu, "Burada olmaktan çok mutluyum. Sahada Alanyaspor'un başarısı için verebileceğim çok enerjim var. Takımımızın başarısı için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Taraftarlarımıza da selamlarımı iletiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

Damian Kadzior kimdir?

1992 yılında Polonya’da doğan Kadzior, futbola ülkesinin takımlarından Jagiellonia Bialystok’un altyapısında başladı.Daha sonra sırasıyla Jagiellonia Bialystok II, Jagiellonia Bialystok A Takımı, Motor Lublin, Zabkovia Zabki, Wigry Suwalki, Górnik Zabrze, Dinamo Zagreb ve son olarak da SD Eibar takımlarının formalarını giydi.

Sağ kanat mevkiinde oynayan futbolcu 1.75 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Tecrübeli oyuncu, sol kanat ve on numara mevkilerinde de oynayabiliyor. Polonya Milli Takımı’na ilk kez 2018 yılında davet edildi.

Damian Kadzior istatistikleri

Kadzior, kariyeri boyunca oynadığı 267 maçta 68 gol kaydederken, 59 da asist yaptı. Bu sezon Eibar formasıyla 8 maça çıkabilen Polonyalı futbolcu, 1 asist kaydetti.Polonya Milli Takımı ile görev aldığı 6 maçta 1 gol, 1 de asist üretti.

Alanyaspor bir de ayrılık açıkladı

Öte yandan Alanyaspor Kulübü bir de ayrılık açıkladı. Yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Hasan Ayaroğlu'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Hasan Ayaroğlu'na vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

 
Senin için hazırladığımız haberler