Jon Flanagan Diz Ameliyatının Ardından Futbola Veda Etti

İsa Kethüda
18.10.2022 - 21:30 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 21:33

Premier Lig takımlarından Liverpool'un eski oyuncusu Jon Flanagan yakın zamanda geçirdiği diz ameliyatının ardından emekli olduğunu açıkladı. İşte detaylar.

Jon Flanagan Diz Ameliyatının Ardından Futbola Veda Etti

DIŞ HABER - AJANSSPOR

29 yaşındaki İngiliz futbolcu Jon Flanagan yeni açıklamaları ile sporseverleri üzdü. Liverpool eski savunmacısı Flanagan kısa zaman önce geçirdiği diz ameliyatının ardından önceliklerinin değiştiğini söyleyerek futboldan emekli olduğunu duyurdu. 

"Mümkün olan her şeyi denedim"

Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile emekliliğini duyuran Jon Flanagan paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Maalesef ki dikkatli bir değerlendirmenin ardından şimdiye kadar vermek zorunda kaldığım en zor kararı verdim: profesyonel futbolu bırakmak. Son 14 aydır diz ameliyatımdan kurtulmak için mümkün olan her şeyi denedim. Ancak sonunda uzun vadeli sağlığım önce gelmeli. Bu yüzden şimdi tıbbi tavsiyeye uyarak yapmam gereken doğru şey oyundan emekli olmak."

"Ben ‘o’ rüyayı yaşadım"

Futbola veda ettiğini duyurduğu açıklamanın devamında çocukluk hayalini gerçekleştirdiğine de değinen Flanagan, futbolun hayatındaki yerini şu ifadelerle anlattı: "Çocukken hayalim büyümek ve yaşamak için futbol oynamaktı ve bugün şunu söylemekten gurur duyuyorum ki ben rüyayı yaşadım. Sadece çocukluk kulübüm Liverpool'da oynamak ve kaptanlık yapmakla kalmıyor, aynı zamanda ülkem için bir görüntü de oluşturuyor. Yarattığım bu anılar bir ömür boyu sürecek ve diğerlerinin sadece isteyebileceği türden bir deneyime sahip olduğum için çok minnettarım."

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek ve Erden Timur, TFF'ye gitti!
Habere Git

"Yolculuğumu inanılmaz kıldınız"

Açıklamasının sonunda futbol hayatı boyunca kendisine destek olan ailesi, takım arkadaşları, koçlar, menajerler ve tüm taraftarlara teşekkür eden Jon Flanagan cümlelerini şu sözlerle sonlandırdı: "Hepinizin hayatımda olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Harikaydınız ve yolculuğumu inanılmaz kıldınız. Şimdi futbol yolculuğumun bir sonraki bölümüne başlayacağım ve geleceğin getireceği şeyler konusunda heyecanlıyım."

Jon Flanagan kimdir? 

İngiliz futbolcu Jon Flanagan 1 Ocak 1993’te İngiltere, Liverpool’da dünyaya geldi. Futbol kariyerine taraftarı olduğu Liverpool’da başlayan Flanagan, futbol kariyeri boyunca Rangers, Charleroi ve HB Koge için forma giydi. Kariyeri boyunca 113 maçta mücadele eden Flanagan, 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
F.Bahçeli yöneticiden flaş sözler: "Rakamlar asla yalan söylemezler"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler