Jorge Jesus, Sevilla'yı Bu Taktikle Vuracak!

İsa Kethüda
15.03.2023 - 09:10 | Son Güncellenme: 15.03.2023 - 09:17

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında yarın Sevilla'yı konuk edecek Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, İspanyol ekibini yıkacak taktiği belirledi.

Jorge Jesus, Sevilla'yı Bu Taktikle Vuracak!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde yarın akşam sahasında Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, taktiği belirledi.

4’lü savunmayı tercih etti

Fanatik'te yer alan habere göre; yarın akşam Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adam, şu ana kadarki taktik idmanlarda, İspanya’daki 3’lü defansın aksine ağırlıklı olarak 4’lü savunmayı tercih etti.

Fenerbahçe, yarın akşam Kadıköy’de zoru başarmaya çalışacak. İspanya’da Sevilla’ya 2-0 kaybeden Sarı-Lacivertliler, bu dezavantaja rağmen turu geçecek skoru elde edip Avrupa Ligi’nde adını çeyrek finale yazdırmak için mücadele edecek. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray yıldız oyuncu için harekete geçti! 5 milyon Euro...
Habere Git

Jorge Jesus ve ekibi, bu kritik maç için yoğun mesai harcıyor. Tecrübeli teknik adam, şu ana kadarki taktik idmanlarda, İspanya’daki 3’lü defansın aksine ağırlıklı olarak 4’lü savunmayı tercih etti.

Oosterwolde’yi deniyor

Yarınki karşılaşmada Szalai-Samet ikilisinin görev yapması bekleniyor. Jesus, Lincoln’ün yokluğunda sol bekte Jayden Oosterwolde’yi deniyor. Ancak zorlu mücadelede Ferdi’nin sola geçip, Osayi-Samuel’in sağ bekte oynaması da sürpriz olmaz.

Arda & Rossi zorluyor

Rövanşta hücum hattının 3 oyuncudan oluşması bekleniyor. Bu sezon lig ve Avrupa’da toplamda 38 gole imza atan müthiş ikili Valencia ve Batshuayi’nin yeniden buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlgini Çekebilir
Lider Galatasaray'dan Fan Token yükselişi
Habere Git

İspanya’daki maçta çok kötü bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci’nin kulübeye çekilmesi muhtemel. Hücum hattının son parçası için favori Emre Mor ancak Arda Güler ve Diego Rossi de 11’i zorluyor. 

"Erken golle paniklerler"

İspanya’da kaybedilen ilk maç sonrası Jorge Jesus, özellikle ikinci yarıda yaptığı hamleler ve İrfan Can Kahveci’yi 87 dakika oyunda tutması nedeniyle çok eleştirilmişti.

Tecrübeli teknik adam bu konuyla ilgili olarak, “Keşke o maç 1-0 bitseydi. Çok eleştirildiğimi biliyorum ama bunları önemsemiyorum. Taktiksel idmanda İrfan Can’ı çok iyi gördüğüm için oynattım ama sahada etkisiz kaldı. Rövanşta kadroda bazı bölgelerde değişime gideceğim” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Haaland, Haaland, Haaland, Haaland, Haaland! Leipzig değil, Pep durdurdu...
Habere Git

"Rövanşta sistemli bir saldırı yapacağız"

Turu geçeceklerine hâlâ inandığını belirten Jesus, “Erken bulacağımız bir gol işi çözer. Çünkü taraftarımız önünde Sevilla panikleyecektir. Rövanşta sistemli bir saldırı yapacağız. Zor bir maç olacak ancak futbolcularıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler