Fenerbahçe, Ernest Nuamah ve Adamo Nagalo'yu Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
21.02.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 09:15

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Danimarka Ligi'nde Nordsjaelland’da forma giyen Ernest Nuamah ve Adamo Nagalo'yu kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, Ernest Nuamah ve Adamo Nagalo'yu Transfer Listesine Aldı

Ara transfer döneminde Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, 2 oyuncuyu daha kadrosuna katabilmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Lacivertliler, öncelikli takviyeleri yapıp, fırsat transferi için bekleyişe geçti. Birçok ismin gündeme geldiği Kanarya’da yönetimin yeni bir operasyona hazırlandığı öne sürüldü.

Fenerbahçe, Ernest Nuamah ve Adamo Nagalo'nun peşinde

Buna göre Fenerbahçe, iki genç yeteneğin peşine düştü: Ernest Nuamah (19) ve Adamo Nagalo (20)... İki oyuncu da Nordsjaelland’da forma giyiyor ve özellikle bu sezonki performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çekti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye bir Appiah daha!
Habere Git

Southampton istemişti

Nagalo, gündeme yeni gelen bir oyuncu değil. Sarı-Lacivertliler sezon başında da genç stoperle ilgilenmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Premier Lig ekibi Southampton da aynı dönemde 20 yaşındaki stoper için girişimlerde bulunsa da teklifleri düşük bulunmuştu.

Nuamah ise son dönemde Fenerbahçe’nin radarına takıldı. Yönetimin, bu iki oyuncu için Nordsjaelland’a paket teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi. Sarı-Lacivertliler’in masaya 8 milyon Euro’luk bir teklifle oturacağı öne sürüldü.

Jesus’un aradığı oyuncu

Kulüpler arasında anlaşma sağlanması halinde yönetim Ernest Nuamah’a hemen Çubuklu formayı giydirmek istiyor. Her iki kanatta görev yapabilen 19 yaşındaki genç yetenek, tam da Jorge Jesus’un istediği tarzda bir oyuncu. Ancak Adamo Nagalo için Sarı-Lacivertliler’in farklı bir planı olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Menajeri açıkladı! Gidiyor mu kalıyor mu?
Habere Git

Stoper havuzu şu anda yeterli olduğu için, 20 yaşındaki savunmacının sezon sonuna kadar kulübü Nordsjaelland’da kiralık olarak oynayacağı kaydedildi. Yönetim, bu önerinin Danimarka ekibinin transfere olumlu bir şekilde yaklaşmasına yardımcı olacağını umuyor.

Senin için hazırladığımız haberler